Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !  (Okunma sayısı 3550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banucan

  • Üye
  • *
  • İleti: 10
  • Karma: +0/-0
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !
« : 07 Ocak 2008, 11:34:55 »
Merhaba,

Burdaki herkese iyi dileklerimi, ayrıca Sevili Mert hocama teşekkürlerimi sunuyorum.

Yaklaşık 8 aydır spor yapıyorum. Yaptıklarım, step, aerobic,  aero-dans, pilates vb. grup egserzilerine yoğun olarak devam ediyorum ve sporun içine girdikçe kendimde çok olumlu değişimlerin farkına vardım, daha mutlu bir insan haline geldim. Üye olduğum spor kulübüne Mert Hoca'nın yoga dersleri vereceğini duymuştum, bunun üzerine de yoga da ilgimi çekmeye başladı ve sitenize üye oldum. Ancak ne yazıkki kısmet olmadı ve Mert Hoca, bu spor kulübünde yoga derslerine başlayamadı.
Kendisini ilk tanımam sports interntaional da yılbaşı partisinde oldu, diğer hocalarla da birlikle dans ettik ve çok eğlenceliydi
Hala birlikte yoga deneyimim olamamıştı.  Fakat insan isteyince oluyor kısmet ayağına geliyor !
4-5 ocak 2008 fit türkiye seminerinde Mert Hoca'yla birlikte klasik yoga deneyimini yaşama şansına eriştim !!!

Burada yazılanları okumuştum, bazen bana anlatımlar biraz süslü, güzel kurgulanmış, bazen de masalsı gelmişti. Ancak şimdi ise diyorum ki ne kadar az ifade edilebilmiş. Yaşadığım duyguları tarif edebilmem gerçekten çok zor. İnsanın olumsuz duyguları yaşaması yada olumsuzluklara geçebilmesi gerçekten çok kolay olabiliyor. Ancak insanın mutluluğa, huzura kavuşabilmesi biraz zaman alıyor, sabretmesi gerekiyor, bir süreç gerektiriyor.
Sadece şunu belirtmek istiyorum sadece, SADECE tek bir kez bile Mert Hoca'yla ders yapmanız, hayatınızı bakışınızı değiştiriyor. Bunu yaşadım, yaşadığıma inanamadım. Bu kadar arınmışlık, bu kadar insanın kendini özel önemli hissetmesi harika.  Bütün algılarım açılmıştı, çok daha dingin, mutlu huzurlu hissettim kendimi. Biraz öncede yazımda belirtmiştim, spora başladıktan sonra da zaten daha mutlu bir insan haline gemiştim. Fakat Mert Hoca'yla yoga tarifi imkansız bir duygu sadece bunu söyleyebilirim, yaşamak gerekiyor.
Bu deneyimi Mert Hoca'yla yaşadıktan sonra nasıl oldu bilmiyorum bir mucize gibi, bütün sevdiğim arkadaşlarım dostlarım beni aradıklar, görmek ve görüşmek istediğim insanlar sanki hepsi sözleşmiş gibi beni görmek istiyorlardı, kesinlikle yaşadığım bu deneyimle bir bağlantısı vardı.
Aslında sayfalarca yazmak istiyorum, okuyacaklar için sıkıcı olabileceğini düşündüğüm için herkese sevgilerimi gönderiyorum. 

SEVGİLİ MERT HOCAM,

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,
Banucan

Çevrimdışı banucan

  • Üye
  • *
  • İleti: 10
  • Karma: +0/-0
Ynt: TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2008, 17:29:57 »
Merhaba Natalie,

Teşekkür ederim, fit türkiye seminerinde varmıydınız bilmiyorum, benim için gerçekten çok özel bir deneyim oldu. Hatta anneme dedim ki eğer sana bi gün canım sıkılıyorum mutsuzum, kendimi kötü hissediyorum dersem, bana hemen yogayı haırlat dedim, çünkü o kadar eminim ki tekrar hayata çok güzel bakacağım kendimi çok mutlu hissedeceğim.
Hala bir rüyada gibiyim :)

Bende aranızda olmak istiyorum bu yaşadığım bi parmak bal çalmak gibi oldu, ben tekrar Mert Hoca'yla yoga yapmak istiyorum, lütfen bu konuda bana yardımcı olunuz.

teşekkürler
banucan

Çevrimdışı Nisa Aktürk

  • Üye
  • *
  • İleti: 344
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • Her ne Ararsan Kendinde Ara - Hacı Bektası Veli
Ynt: TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2008, 17:49:39 »
Merhaba Banucan,

yazını keyifle okudum seminerde bende vardım 1,5 senedirde  Mert hocayla Yoga yaptığım için ne hissettiğini cok iyi anlıyorum.

Mert  hoca Evinde de Özel Yoga dersleri veriyor.
Sevgilerimle Hoşcakalın
Nisa

Çevrimdışı muhterem

  • Üye
  • *
  • İleti: 741
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Ynt: TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2008, 19:43:48 »
Merhaba Banucan,
Seminerde ben de vardım.Seninle tanışmayı çok isterim.
Nisa'nın da dediği gibi Mert Hoca evinde özel dersler veriyor.Belki uyar sana.
Aramızda görmeyi çok isterim seni.
Sevgilerimle,
Kendin İçin Birşey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası için bir şey yapmayacaksan ;Varolma'nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan ; Ne Zaman ?

nazlita

  • Ziyaretçi
Ynt: TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MERT HOCAM !
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2008, 11:27:12 »
Banucan...

Ben bu yazıyı okumamışım ve okuyunca çok heyecanlandım  ;x sanırım aramızda (ben de dahil) Mert Hoca ile ilk dersinden sonra artık hayata bambaşka bakan çok yürek var; ben o seminere gelemedim; fakat yılbaşı partisinde vardım; tanışmak kısmet olmamış; ama bizler seminerler, huzur evi ziyaretleri, açık havada yoga gibi etkinlikler düzenliyoruz; senin gibi bizimle aynı frekansda titreşen güzel yüreklerin de aramızda olması güzel enerjimizi katlayacak; bambaşka ve çok güzel bir dünya yaratma adına harika adımlara vesile olacaktır...

Asla paylaşımların sıkıcı gelmedi, devamını bekliyoruz...

Haydi gel bizimle ol, oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki resmimize...

 ;n