Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Boğa Burcu  (Okunma sayısı 1895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
Boğa Burcu
« : 02 Şubat 2010, 14:55:47 »
             İkinci burç, sabit, gerçekçi ve dişi. (20 Nisan'la 21 Mayıs arası)

                           Boğa , toprak üçlüsü ve sabit dörtlüdendir. Toprağın özellikleri pratik, tutucu ve neotiptir. Burcun sabit olması da insanın dikkatli davranmasını sağlar. Burcun yıldızı Venüs'te uyumluluk ve çevreye uyma özelliklerini verir.

                           Eğer  Boğa burcundan iseniz, işlerinizi keyfiniz istediği zaman yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Çok sabırlısınız. Büyük ihtimalle kulağa hoş gelen, ahenkli bir sesiniz var.  Simgeniz Boğa... Yani işler yolunda giderken yumuşak huylu ve boyun eğen, ama tahrik edildiğinde kızan, çileden çıkan, sakinleştirmesi zorlaşan bir tip. Yapıcı, sistemli hareketlerini karar vererek yapan, fakat fazla orjinal şeylere eğilimi olmayan biri.

                           Olumsuz zamanlarınızda tedbirliliğiniz hemence inatçılığa dönüşüyor. Öyle zamanlarda  dayanması zor biri oluyorsunuz ve herhalde can sıkıyorsunuz. Boğa burcundaki Güneş sizi istikrarlı, ciddi, kendine güvenen, sebatkar biri yapar. Planlarınızın gerçekleşmesi için uzun zaman bekleyebilirsiniz. Sizi büyülenmiş gibi çeker. Fziksel zevkler sizin için çok ilginç. Yöneten gezegeniniz Venüs size sevgi ve doğal güzellik kazandırıyor. Eğlenceden, iyi kitaplardan, müzik ve sanattan çok hoşlanıyorsunuz. Maddiyata karşı ilginiz  büyük. Rahat ve memnun bir avarelikten hoşlanıyorsunuz.

                           Eğer 20-30 Nisan tarihleri arasında doğmuşsanız daha güvenilir,pratik,sebatkar bir Boğa olursunuz... Güvenlik sizin şarttır. 30 Nisan'la 10 Mayıs arasında doğanlar, Boğa burcunun başak dekantına girmiş sayılırlar. Bu yüzden o burcun zeki ve ayrımcı etkilerini de okumalıdırlar. Doğum tarihiniz Boğa'nın Oğlak dekantına , yani 10 Mayıs'la 20 Mayıs arasındaki günlere rastlıyorsa, çok hırslı, aşırı pratik, sır saklayan, içine kapanık birisiniz, güneşin Oğlak burcunu da okumanız gerekir.

                          Aktif hayal gücünüz işinize yarayabileceği gibi size karşı da çalışabilir ama başkalarının varamadığı sonuçlara çabucak varabilme yeteneğiniz de büyük. Genellikle iyi yürekli, anlayışlı bir insansınız. Fakat duygu ve sezgileriniz pek fazla zengin. İdealistsiniz. Meşgul olmayı seviyorsunuz. O hırslı huyunuzu hiç kaybetmiyorsunuz.Boğa insanı, işini bilen, güvenilir,sabırlı ve kararlı bir tiptir. Bu yüzden kararlılığınızı zaman zaman inat ve yeniliklere karşı direnmeye de dönüştürebiliyorsunuz. Güvene büyük ihtiyacınız vardır. Bunu elde edebilmek için maddeye yöneliyorsunuz.Para işlerinde de genellikle başarılısınız. Dolayısıyla büyük işler ve mali konularda kendinizi gösteriyorsunuz. Sorumluluktan korkmuyorsunuz.

                        Venüs'ün tesiriyle güzel şeylere düşkün ve bunların değerini de biliyorsunuz. Doğayı seviyorsunuz. Bahçeyle ilgilenmekten zevk alıyorsunuz. Yiyecekler. içecekler ve rahat bir evi hayal eder, evi de elinizden geldiği kadar lüks bir hale sokmak için çalışırsınız. Para işlerinden anlıyorsunuz. Toprak grubundan olduğunuz için de genellikle paranızı emlaka ve toprağa yatırmayı uygun buluyorsunuz.

                       Hazır cevap değilsiniz, bu yüzden tartışmaları sevmezsiniz. kolaylıkla öğrenemez ama seçtiğiniz konuları ayrıntılarıyla bilirsiniz. His konusunda mutlu ve sağlam bir ilişkiye ihtiyacınız var. Sıcakkanlı, sevgi dolu, sekse düşkün, fiziki zevklerden çok hoşlanırsınız. En büyük kusurunuz sahip olma duygusu. Bu özellikle sizi aşkta aşırı kıskançlığa götürüyor.

 Anna Cladio


Çevrimdışı Gülçin

  • Kıdemli üye
  • Üye
  • *
  • İleti: 238
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Ynt: Boğa Burcu
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2010, 09:14:24 »
 ;n <Teşekkürler Minecim,burcum Boğa,yazını keyfle okudum.......................sevgiyle kal....................
G.G

Beyz

  • Ziyaretçi
Ynt: Boğa Burcu
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2010, 14:16:59 »
Çok teşekkürler :)

Sevgiler,

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
Ynt: Boğa Burcu
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2010, 14:30:58 »
                    Sağolun Arkadaşlar  ;n  Yzaılarımı keyifle okuduğunuzu görmek beni mutlandırıyor ve tekrar yazma şevki veriyor... Bende size çok tşk ediyorum.... KalP