Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Güzelliğinizi Artıracak Yiyecekler!  (Okunma sayısı 1932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beyz

  • Ziyaretçi
Güzelliğinizi Artıracak Yiyecekler!
« : 22 Temmuz 2012, 10:35:41 »
Cildinizin güzel görünmesi, kendini yenilemesi ve ışıltıyla parlaması; aynaya baktığınızda mutlu ve sağlıklı bir yüz görmenizi sağlar, özgüveninizi artırır. Mükemmel cilde sahip olmak için süper yiyeceklerden yardım almaya hazır mısınız?

Yabanmersini; çok yüksek oranda antioksidan içeren ve “gençlik meyvesi” lakabına sahip mucize yiyeceklerden biridir… Her gün 2 yemek kaşığı kadar yabanmersini tüketmek; vücudunuzun ihtiyaç duyduğu C vitamini ihtiyacını karşılar hem de cildinizi yaşlanmaya karşı korur.

Hem rengi hem kokusuyla en sevilen meyveler arasında bulunan çilek; cildinizin süper kahramanı gibidir! Her gün bir avuç kadar çilek tüketmek; cildin sıkılığını sağlayan kolajen üretimini destekler ve C vitamini ihtiyacını karşılar. Üstelik kalorisi ve şeker oranı düşük olduğu için kilo almaya sebep olmaz!

Ciltte yaşlanmaya sebep olan serbest radikallerle savaşmak için doğanın sunduğu çok güçlü bir yardımcımız var: böğürtlen! Her gün bir avuç kadar böğürtlen yemek hem cildin sıkı, genç ve canlı kalmasını sağlar hem de hücre yenilenmesini hızlandırır. Böğürtlen, kılcal damarlardaki oksijen akışını sağlayarak allık sürmenize bile gerek kalmayacak doğal pembeliği size armağan eder!

Cildin kırışmasını önlemek, fondöten kullanımına mecbur bırakan cilt lekelerinden kurtulmak için harika bir meyve var: kavun! Yağ oranı sıfır, kalorisi düşük, tadı mükemmel kavun; haftada en az üç gün, bir dilim tüketildiğinde cilt güzelliğini koruyor ve genç kalmasını sağlıyor.

Yılın her mevsiminde, ekonomik fiyatlarla bulabileceğiniz kuru erik; yaşlanma sürecini geciktirir ve cildinizin canlı görünmesini sağlar. Her gün iki tane kuru erik yemek; cildinize saldırı yapan serbest radikallere karşı mükemmel koruma sağlar, genel vücut sağlığınız için C vitamini desteği sunar.

Cildinizi güzelleştirmek ve güne tatlı başlamak için size önerilerimiz var: yabanmersini, kavun, kuru erik, böğürtlen gibi cilde faydalı yiyecekleri; yoğurt ya da mısır gevreğiyle karıştırarak tüketin. Bu sayede hem formunuzu hem cildinizi koruyacaksınız!

Internetten alıntı...