Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: REİKİ ÇALIŞMALARI  (Okunma sayısı 4316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı superisi

  • Üye
  • *
  • İleti: 195
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
REİKİ ÇALIŞMALARI
« : 19 Mayıs 2009, 18:03:13 »
Kundalini Reiki
KUNDALİNİ REİKİ NEDİR ?

Kundalini reiki oldukça sade ve oldukça etkili bir şifa sistemidir. Temeli vücuttaki şifa kanallarının ve chakraların açılması ve niyet ederek kendimize yada başkalarına şifa vermeye dayanır.


Bizler yerküre enerjisini 1. chakradan (kök chakra) vücudumuza alırız. Bu enerji tüm chakraları ve ana enerji kanallarını dolaşarak tepe chakaradan çıkar. Kundalini enerji kanalı kök chakrada başlar ve tepe chakrada son bulur. Kundalininin açılmasıyla chakralar tam olarak temizlenir ve enerji kanalları açılır. Bu şekilde vücuda giren yerküre enerjisi artar, bu enerji chakraları daha çok besler ve devam ettiği enerji kanallarını açar. Kundalini enerjisine kundalini ateşi de denir.

Kundalini Reiki Mr.Ole Gabrielsen tarafından dünyaya tanıtılmıştır. Mr.Ole Gabrielsen Danimarkalı bir meditasyon masterıdır. Mr.Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi'nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri sayesinde Kundalini Reiki tekniği doğmuştur. Şu ana kadar Kundalini Reiki uygulayıcıları bunun büyük faydalarını görmüşlerdir ve tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşmaktadır.


 KUNDALİNİ REİKİ EĞİTİMİ

Kundalini Reiki eğitimi inisiyasyonla gerçekleşen bir eğitimdir. Yani Reiki'de olduğu gibi Kundalini Master'ın sizi bu enerjiye uyumlaması gerekmektedir. Bir Kundalini Master tarafından uyumlanmadan Kundalini Reiki enerjisini kullanamazsınız.

Kundalini Reiki 3 eğitimden oluşmaktadır.

Kundalini 1: Birinci inisiyasyonla verilen eğitimdir. Bu inisiyasyonda şifa kanalları ve chakralar açılır,vücut Kundalini 2 için hazırlanır. İnisiyasyon oldukça güçlüdür ve kişinin enerji kanallarını oldukça yoğun etkiler. Usui Reiki 1,2,3 inisiyasyonlarına eş değer bir etkisi vardır. Bu inisiyasyonla birlikte şifa teknikleri, uzağa enerji gönderimi öğretilir. 25 dakika süren bir inisiyasyondur.
Kundalini 2: Bu inisiyasyonla birlikte tüm enerji kanalları kuvvetlendirilir, kundalini uyandırılır ve kundalini ateşi yakılır. Ana enerji kanalının açıldığı bu inisiyasyonda Kundalini Solar Plexus chakrasına ulaşır. Öğretilen özel bir meditasyon ile çok kısa zamanda Kundalini ateş enerjisi yükseltilir. Sonuçta bütün chakralar açılır ve temizlenir, enerji sistemi aydınlatılır. Vücut Kundalini 3 için hazırlanır. Kundalini 2, Kundalini 1'den en az 2 gün sonra verilmelidir.25 dakika süren bir inisiyasyondur.

Kundalini 3: Kundalini Master seviyesidir. Bu seviyede bütün chakralar açılır, önceki inisiyasyonlar kuvvetlendirilir. Kundalini ateşi tepe chakraya kadar çıkartılır. Bu inisiyasyondan sonra Kundalini bütün vücutta yükselir. Kundalini 2 inisiyasyonundan en az 5 gün sonra yapılmalıdır. 25 dakika süren bir inisiyasyondur.
KUNDALİNİ REİKİ İNİSİYASYONUNDAN ÖNCE CHAKRALAR
Kundalini Reiki Faydaları
Özellikle alt chakra sorunları olan insanlarda (kök chakrası- Sakral Chakra ve Solar Pleksus chakra) oldukça etkilidir.
Kısa sürede şifalandırma işlemi tamamlandığından zaman sorunu yaşayan kişiler için caziptir.
Ancak bu eğitimi almadan önce temel klasik eğitim kabul edilen Usui Reiki 1.aşama eğitimi alınmış olması önerilir.


Üçüncü Göz Aktivasyonu  
Üçüncü Göz Aktivasyonu Nedir?
Üçüncü göz aktivasyonu, 3.göz chakrasının doğgru,dengeli ve aktif olarak çalışması için yapılan bir çalışmadır.


Üçüncü göz aktivasyon çalışmalarında neler yapılacak?




1- Golden Triangle enerjisine insiye edileceksiniz ve bu enerji sistemini kullanmayı öğreneceksiniz.
2- Kristallerle üçüncü göz aktivasyon çalışması yapmayı öğreneceksiniz ve bu amaçla üzerinizde çalışmalar yapılacak.
3- Üçüncü gözünüzdeki negatif blokajlar tespit edilecek ve bunları kaldırmak için özel bir çalışma yapılacak.
4- Üçüncü göz aktivasyon meditasyonunu öğreneceksiniz.
5- Üçüncü gözünüzü aktif hale getirmek için özel bir enerji çalışması yapılacak.
Bu çalışmaya bire bir yapılan bir çalışmadır. En az 1 en fazla 3 kere bu çalışmaya katılabilirsiniz. 1 ay ile 3 ay arasında size öğretilenleri de uyguladığınız takdirde üçüncü gözünüzde önemli bir aktivasyon gerçekleşecektir. Bu şekilde sezgileriniz güçlenecek, farklı enerjileri görmeye başlayacaksınız,rüyalarınız daha çok çıkmaya başlayacak, insanların aklından geçenleri daha rahat anlamaya başlayacaksınız ve insanların beyinlerine telepatik mesajlar göndermeyi ve almayı öğreneceksiniz.
Çalışma 1 günden oluşmaktadır ve 4 saat sürmektedir. Çalışma eğitim ve pratik olarak üçüncü gözünüzün aktivasyonu çalışmalarını içermektedir. Yani hem bu konuda eğitim alacaksınız, hem de üzerinizde çalışmalar yapılacak.
Bu çalışmanın Golden Triangle sistemi eğitiminde farkı nedir?
Golden Triangle de sadece bu sistemin eğitimini alısınız. Bunun dışında 3.gözle ilgili başka bir çalışma öğrenemezsiniz. Oysa üçüncü göz aktivasyonu çalışmasında ise farklı beden eksersizleri,meditasyonlar,psişik çalışmalar öğrenirsiniz.
Golden Triangle çalışmasında sizin üzerinizde pratik bir uygulama yapılmaz,sadece inisiye olursunuz. Üçüncü göz aktivasyonunda ise üçncü göz chakranıza direk müdahale edilir. Böylce sonuc almak için gerekli olan zaman kısaltılır.
Bu çalışmaya katılmak için en az Usui Reiki 1.aşama eğitimi almış olmalısınız. Aksi halde çalışmadan fayda elde edemezsiniz.
Çalışma uzaktan yapılmamaktadır. Çalışmaya katılmak için www.reikiturk.com a ana sayfadan Yeni Hesap oluştur linkini tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduğunuz zaman size eğitim duyuruları mail ile gelecektir ve istediğiniz bir sınıfa kaydolabilirsiniz.
Hafta içi bire bir katılmak içinse  info@reikiturk.com adresine mail atabilirsiniz.
  

[ Geri ]