Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: EGONUZLA MI KALBİNİZLE Mİ YÖN BULUYORSUNUZ...  (Okunma sayısı 1851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhterem

  • Üye
  • *
  • İleti: 741
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
EGONUZLA MI KALBİNİZLE Mİ YÖN BULUYORSUNUZ...
« : 14 Temmuz 2009, 13:39:35 »
ETKİ ALANLARI




Egonun etki alanı hayal aleminin 3. boyutudur. Odak noktası hayatta kalmaktır. Korku tarafından yönlendirilir. Hali hazırdaki durumu muhafaza etmek ve sürdürmek için rahatlık ve aşinalık arar. Ego evreni akıl kontrolü sayesinde manipule eder. Nitelikleri oldukça katıdır.




-Aşırı duygusal

-Korkan

-Dirençli

-Savunan




Ruhun etki alanı hayal aleminin birden fazla boyutunu içerir. Herhangi Bir şey aramaz. Ruh sevgi tarafından yönlendirilir. Merkezi merhamet dolu bir kalptir. Ruh tarafından yönlendirilirseniz kendi gerçek kimliğinize ulaşırsınız. Ve buna ulaştığınızda kalbinizi açmak ve kalbinizle yaşamalısınız. Bu da yumuşak niteliklerle beslenir.




-Yumuşaklık

-Açıklık

-İnanç

-Dürüstlük




Bu yumuşak nitelikler, güvenlik duygusu kontrol ve incitilemezlik hislerine bağlı olan egoları korkutur. Yükselme yolunda ilerlemeye devam etmek için egomuzdan vazgeçip kendimizi kalbimize ve onun sağladığı şefkat duygusuna teslim etmeliyiz. Hangi nitelikler sizi tarif ediyor ? Egonuzla mı yoksa kalbinizle mi yönlendiriliyorsunuz ?





 

--------------------------------------------------------------------------------

DOMAINS


The ego's domain is the third dimensional realm.   Its focus is survival.  It  is driven by fear.  It seeks comfort and familiarity through maintaining the status quo.  The ego manipulates its environment through the Mind of Control.  It's qualities are HARD.


Hypersensitive
Afraid
Resistant
Defensive






The soul's domain is the multidimensional realm.  It does not seek.  It is.  The soul is guided by Love.  Its seat is the Heart of Compassion.  To become soul-guided is to become your True Self.  To become your True Self, you need to open to and live from your Heart, infused with its SOFT qualities.


Softness
Opennes
Faith
Trust


SOFT qualities frighten the ego whose feeling of security is based on control and invulnerability.  To continue moving forward on the path of ascension we must let go of ego control and surrender to our Heart of Compassion and our SOFT  God qualities.  Which qualities describe you?  Are you ego-driven or soul guided?


Claudia  Coleman


Kendin İçin Birşey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası için bir şey yapmayacaksan ;Varolma'nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan ; Ne Zaman ?