Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: ONEMLİ! - Telkin Yöntemi ile değişim!  (Okunma sayısı 3375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevimyt

  • Üye
  • *
  • İleti: 70
  • Karma: +0/-0
ONEMLİ! - Telkin Yöntemi ile değişim!
« : 08 Ağustos 2008, 15:02:50 »

Merhabalar,

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_frontpage

Bugün internette gezinirken böyle bir site buldum. Aslında amacım nasıl kilo verebilirim konusunu araştırmaktı ve yolum bir şekilde buraya çıkmış oldu. Burada bir çok konu ile ilgili olarak telkin yöntemleri mevcut kilo verme konusu da dahil. Ancak ben bu konuda oldukça bilgisizim. Bu telkin yöntemleri güvenilir yöntemler mi ya da ne gibi  olumlu-olumsuz etkileri olabilir bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda?

Sitede öncelikle herhangi bir telkini dinlemeden önce ego güçlendirme ve suçluluk duyguları ile ilgili olan telkinlerinin dinlenmesi öneriliyor bir hafta süre ile. 

Telkinlerin metinleri duyulmuyor ancak sitede bunları yazılı olarak aktarmışlar bana olumsuz bir şey çagrıştırmadılar ancak dinlenilen müzikler bu metinler duyulmamakta. Dolayısı ile bu muziklerle olumsuz ya da kötü niyetli telkinler de yapılıyor olabilir mi? Hatta zaten bu konuda site yöneticisine de böyle bir soru yöneltilmiş. Onun cevabı ise siz bu telkinleri duysanız dahi arzu edildiği takdirde gene duyulmayacak şekilde negatif telkinler de arka plana yerleştirilebilir olmuş. Dolayısı ile güvenip güvenmemek sizin kararınız diyor.

Benim ek olarak benim dikkatimi çeken bir konu ise bu sitenin tasarlayıcıları ya da sorumluları kimdir ve amaçları nedir neye hizmet etmektir pek ifade edilmemiş ya da eksik bırakılmiş.


Merakımı hoş görmenizi umuyorum. ;x

Teşekkürler...






Çevrimdışı quickwalker

  • Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma: +0/-0
Ynt: ONEMLİ! - Telkin Yöntemi ile değişim!
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2008, 17:16:57 »
ben de benzer nitelikli bir siteye rastladım...

http://www.simdidegis.com/

ama express yöntemler bende de kuşku uyandırıyor...