Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: 2010 Yılıinda BAŞAK BURCU  (Okunma sayısı 1614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
2010 Yılıinda BAŞAK BURCU
« : 25 Mart 2010, 09:25:57 »
2010 yılında aşk hayatınızda neler olacak?

Önemli fırsatlar sizi bekliyor!

Bu yıl Ocak ve Haziran aylarında yaşanacak iki Güneş tutulması da sizin aşk ve mutluluk anlayışınızı etkiliyor. İçinizden yükselen değişim arzusu radikal kararlar almanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda önemli değişimlere hazırlıklı olun.

Yılın ilk yarısı hareketlenen ilişkileriniz size güzel fırsatlar sunarken, romantik ve keyifli bir dönem geçirmenizi sağlayacak. Ani ve beklenmedik karşılaşmalar heyecan uyandırabilir ve yeni aşk şansları yakalayabilirsiniz. Veya devam eden bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizle birlikte son derece sıcak ve romantik bir döneme girebilirsiniz.

Fakat yılın ikinci yarısında aniden karşılaşacağınız biri veya yaşayacağınız olaylar hayatınızı etkileyecek kararlar almanıza neden olabilir. Sahip olmaya yönelik tutkularınız hem maddi konularda hem de ilişkileriniz konusunda sizi zorlayabilir. Vereceğiniz kararlarda çok acele etmeyin. Çünkü yıl sonuna doğru şartların değiştiğini göreceksiniz. Değişen şartlar hem sizi hem de sevdiklerinizi olumlu etkileyecek.

2010 yılından sağlık hayatınız nasıl etkilenecek?

Bu yıl ilişkiler ve para konuları yüzünden yaşayacağınız gerginlikler sağlık sisteminizi olumsuz etkileyebilir. Şubat ayından Mart sonuna kadar olan dönemde yaşadığınız duygusal sorunlar nedeniyle çok etkilenebilirsiniz. Depresyon ve stresten kaynaklı gaz, karın şişmeleri sorun yaratabilir. Yiyeceklerinize dikkat edin ve stresle başa çıkma yollarını bulun.

Nisan ayından 21 Temmuz’a kadar olan dönemde ise sorumluluklarınızın üzerinizde yaratacağı baskıyla sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Rahatlamanızı sağlayacak uğraşlar bulmak sağlık sorunlarınızı atlatmanızı sağlayabilir. Haziran – Ağustos arasında kalan dönemde artan enerjiniz sizi risk almaya itiyor. Bu tutumunuz kazalara sebebiyet verebilir daha dikkatli olmalısınız.

Kasım ayından yıl sonuna kadar olan dönemde ise ev ve aile sorunlarının getirdiği yorgunluklar, keyifsizlikler olabilir. Bu dönemde ev halkının sağlık problemleriyle de uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu yıl aile hayatınızı neler bekliyor?


2010 yılının ilk aylarında ev ve aile hayatınız olumlu gözüküyor. Ancak Plüton’dan aldığınız etkiler mutluluk anlayışınızı değiştirmenizi sağlayan olaylar yaşamanıza neden olabilir. Özellikle çocuklarınız veya aşık olduğunuz kişi vasıtasıyla yaşayacağınız olaylar bu yıl sizi etkileyecek. Günlük ve rutin işlerde bir büyüme olabilir ancak yanılgıları da beraberinde getirebilir. Şubat ayında günlük işlerde aksamalar patronlarla, hanım arkadaşlarınızla ve çocuklarla ilgili endişe ve kuruntular ve kavgalar olabilir.

Mart ayı başına kadar, günlük hayatta ilişkilerinizle kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Saygın aile büyükleri ve güçlü karizmatik kişilerle daha fazla yakınlaşmanız olabilir. Nisan ayı başlarında sorumluluklarınızdan kaynaklı baskı oluşabilir ve ilişkinizde özgürleşme isteği duyabilirsiniz. Aile büyüklerinizin desteği ile çözüm bulma ve ilişkilerinizde daha yaratıcı olma şansı yakalayabilirsiniz.Yılın ilk üç ayında yakın çevre ve kardeşlerinizden kaynaklı kontrol edemediğiniz bir problemle karşılaşabilirsiniz, merak etmeyin. Haziran ayı ortasından itibaren sorunun çözümü de sizinle birlikte olacak ve kolaylıkla halledebilecek enerjiye kavuşacaksınız.

Temmuz ayından itibaren ilişkilerinizde yaşayacağınız baskıdan kaynaklı özgürleşme ihtiyacı size yeni bir mutluluk tanımı yaptıracak gibi görünüyor. Kendinize yeni eğlence arayışları, çocuklarınızla kuracağınız köklü iletişim metotları, geliştireceksiniz. Hatta Ocak ayının 15’inde meydana gelecek olan Güneş tutulması ve 26 Haziran’daki Ay tutulması bu konuyla ilgili yeni bir değişimin göstergesi olacak. Temmuz ayı ilişkiler nedeniyle yeni sorumluluklar alabileceğinizi gösteriyor. Eylül ayında güçlü ve karizmatik kişilerle olan ilişkilerinizle kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız.

2010 yılında maddi hayatınızda neler olacak?

Kişisel gelirinizde azalma olabilir!

2010 yılında kişisel gelirlerinizde meydana gelen daralma yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Fakat kazanmak için çok çalışacak ve daha çok sorumluluk alacaksınız. Ocak ayında ilişkiler evinizde hareket etmeye başlayan Jüpiter, size eş ve ortaklar vasıtasıyla gelebilecek olan sürpriz fırsatlar sunacak. Jüpiter’in size sunduğu bolluğu iyi değerlendirmeli ve gelebilecek zor günleri düşünerek harcamalarınızı kısmalısınız. Ocak ayı sonunda heyecan ve eğlence ihtiyacınız artıyor. Borsa ve şans oyunları daha fazla ilginizi çekebilir. Şansınız yüksek ama kayıplarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Fazla risk almaktan kaçının. Mart ayında, eşinizin parası ve ortaklıklardan gelecek olan fırsatlar gelirinizin artmasına katkıda bulunacak. Fakat yine bu dönemde kontrol edemediğiniz konular yüzünden para kayıpları ile karşılaşabilirsiniz. Nisan sonuna kadar olan dönemde eşiniz veya ortaklarılızı zorlayıcı gelişmeler var. Bu dönemde yeni anlaşmalar yapmak için ortaklarınızla mücadele etmek zorunda kalabilir veya işinizle ilgili yeni girişimler için harekete geçebilirsiniz. Fakat kazançlı çıkmak için çok çaba göstermelisiniz.

Haziran ayında Jüpiter’in sekizinci eve hareketiyle ortaklaşa işlerinizde ve başkalarından beklediğiniz gelirlerinizde meydana gelen artışlar sizi olumlu etkileyecek. Uranüs’le birlikte size beklenmedik fırsatlar sunabilir. Temmuz sonu Ağustos başı kişisel gelirlerinizle ilgili daralmalar ve zorlayıcı etkiler söz konusu. Eylül, Ekim ve Aralık aylarında daha şanslısınız; güçlü kişilerin desteğini alarak kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Kasım ayında ise evinizi ilgilendiren konularda masraflarınızı arttıran gelişmelere dikkat edin.

İş ve kariyer hayatınızda neler olacak?

Çok fazla risk almamalısınız!

Son yıllarda çok zorlandınız ama 2010 üstünüzdeki baskının biraz daha azaldığı bir yıl olacak. Satürn bu yıl parasal kaynaklarınızı biraz kısıtlasa da ortaklarınızdan veya beraber iş yaptığınız kişilerden gelecek fırsatlar rahat nefes almanızı sağlayacak. Yılın ilk yarısında Mars yüzünden daha kararsız ve hassas olabilir, geçmiş konulara takılı kalabilir, gereksiz endişeler ve kuruntular yüzünden hayatı kendinize zindan edebilirsiniz. Fakat yılın ikinci yarısında bu durum düzelecek.

Haziran ayında Marsın burcunuza geçmesi ile daha cesur, girişken ve mücadeleci olacaksınız. İstekleriniz kolayca harekete geçebilir, yakın çevrenizden etkili ve güçlü kişilerin desteği ile kendinize kariyer planları yapabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte yaptığınız yatırımlarda ve bono tahvil, hisse senedi gibi yatırım araçlarından karlı çıkabilirsiniz. Bu da size yeni girişimlerinde cesaret verecektir. Fakat her ne kadar Jüpiter’in koruması altında olsanız da beklenmedik gelişmeler yüzünden kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Çok fazla risk almamalısınız.

Alıntı