Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Renkler ve öneriler  (Okunma sayısı 1210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhterem

  • Üye
  • *
  • İleti: 741
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Renkler ve öneriler
« : 24 Eylül 2008, 13:19:30 »
MAVİ KÖPRÜLERE SIMSICAK BİR MERHABA
Gri ve kaos görünümleri ile insanları intihara çeken bütün köprülerin maviye boyanması intiharları durduracaktır.İyileştirme, uzlaştırma,caydırmadaki MAVİ'nin kozmik ışınlama gücü, insan anabolizmasındaki MAVİ akımla bütünleşerek katabolizmadaki kırmızı negatifliği yenecek, sıhhatli bir metabolizma doğacak, insanlar intihardan vazgeçecektir. Lonra'da Tower Bridge Köprüsü Sayın Metin Yahya Üster öncülüğünde maviye boyatıldıktan sonra intihar vakası görülmemiştir.Türkiye'de Bursa Setbaşı Köprüsü Üster öncülüğünde Marsall sponsorluğunda maviye boyatılmış intiharlar durmuştur. Bu önemli sebepten İstanbul Boğaziçi Köprüsünden intiharları durdurmak için, mutlaka mavi olmalı çalışmasına iştirak ederek, bir MAVİ fırçanın sahibi de siz olun.

SİYAHA HAYIR KAMPANYASI:
Siyah olumsuz bir enerjidir.Matemin ve ölümün simgesidir.Evrenden bize aktardığı bütün olumsuzluğu, eterik bedenimiz emenasyon olduğu için emmek zorundadır.Bu da bize stres,karamsarlık uyumsuzluk ve sinir yüklemektedir.SİYAHA HAYIR!

FUTBOLDA OYUN DIŞI BIRAKMA KARTI "KIRMIZI" DEĞİL "MAVİ" OLSUN
Kırmızı renk enerjisi spekturumda 650 dalga boyuyla son derece etkili ve güçlü yansıma yapmaktadır.Boğanın kırmızıya saldırdığını hatırlayın. Hakem futbolcuyu yanına çağırıp oyun dışı bırakırken kırmızı kart göstermesi,futbolcunun katabolizmasının rengi olan kırmızıyı harekete geçirerek agresif olmasını sağlayacaktır.Oysaki mavi, anabolizmamızın rengi olup her zaman denge, huzur, güven, caydırıcı, tedavi edici, iyileştirici görev yapmaktadır.

Renk Center
Kendin İçin Birşey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası için bir şey yapmayacaksan ;Varolma'nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan ; Ne Zaman ?