Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma sayısı 3474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emyy

  • Ziyaretçi
Forum Kuralları
« : 27 Ekim 2007, 17:33:03 »
 
;n
Sevgili Klasikyoga Forum Üyemiz,

Forum aracılığıyla benzer frekanslardaki, duyarlılıktaki arkadaşlarımızı birleştirmeyi ve bilgilerimizi, deneyimlerimizi paylaşmayı istiyoruz.
Forumumuzun sağlıklı bir şekilde yapılanması ve gelişmesi için, forum kurallarını düzenledik.

  • Fikir ayrılıklarına sebep olmamak ve foruma üye olan arkadaşlarımızın kişisel inançları ve yorumlarına saygı göstermek amacı ile; şiddet, hakaret, cinsellik, dini, siyasi, astral içerikli tüm yazılar forumdan kaldırılacaktır.
  • Kişisel gelişim ile ilgili konular ağırlıkta olmak üzere, güncel haberler ve bilgiler içerecek forum yazılarımızın tartışma konusu olmayacak bir içeriğe sahip olmasına özen gösterirsek, ortaklaşa büyüteceğimiz forumumuz asıl amacına ulaşacaktır.
    Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
  • Bilimsel makale ve alıntı yazılarda;yazar ismi ve kaynak isminin belirtilmesini önemle rica ederiz. 
  • Forumdaki yazılara kolay ve efektif biçimde ulaşılabilmesi amacıyla,”konu başlıkları” ve “alt konu başlıkları” vardır.
  • Paylaşacağınız yazıları,ilgili konu ve alt başlıklarında yazmaya özen göstermenizi rica ediyoruz.Böylelikle,aynı konulara ait yazılar gruplandırılarak, forumumuzdaki bilgiler daha düzenli ve kolay ulaşılır olacaktır. 
  • Sitemizde;üye arkadaşlarımızın forumdaki paylaşımlarının aktifliğine ve yönetimin, moderatörlerin referanslarına göre “üye derecelendirmesi”yapılacaktır. Üye derecelendirmelerindeki uygunluklarına göre, arkadaşlarımızı Mert Güler hocamızın klasikyoga ve NLP ile ilgili seminerlerinden ve düzenlenen etkinliklerimizden haberdar edeceğiz.
    Sizlerle birlikte, klasikyoga ailemizi genişletmek istiyoruz. 
  • Yukarıda belirtilen derecelendirmelere göre, sizleri seminerlerden, etkinliklerimizden haberdar edebilmemiz için,”profil bilgilerinizi” mümkün olduğunca detaylı girmenizi ve güncellemenizi rica ediyoruz. Özellikle,
    profil bölümünde belirtilen: bulunduğunuz şehir, daha önce yoga yapıp yapmadığınız (yaptıysanız hangi yoga türü olduğu), ne kadar süredir yoga yaptığınız,ilgi alanlarınız gibi bilgiler önemli bilgilerdir.
  • Forumumuzda kişiye özel mesaj gönderebilirsiniz. O nedenle “anlık yazışma” tarzındaki yazışmalarınızı forum bölümünde yapmamanızı rica ederiz.

    Forumumuzu hep birlikte geliştirmek için, önerilerinizi almak isteriz.
    (forumdestek@klasikyoga.com ' dan bize ulaşabilirsiniz.) 



Sevgiyle...
Klasikyoga
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2007, 22:53:10 Gönderen: janbi »