Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: 2010 YILINDA YENGEÇ BURCU  (Okunma sayısı 1436 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
2010 YILINDA YENGEÇ BURCU
« : 18 Mart 2010, 14:58:29 »
2010 yılında aşk hayatınızda neler olacak?

Sıcak ilişkiler kapınızda!

Bu yıl gözü kara bir aşık gibi davranabileceğiniz bir dönem değil. Çünkü yılın büyük bir kısmında ev ve aileyle ilgili sorumluluklarınız buna izin vermeyecek. Kontrol arzunuz yüzünden çevrenizdekilerin duyguları üzerinde tam hâkimiyet sağlamak isteyebilir ve çekiciliğinizi kanıtlamaya çalışabilirsiniz.

Yılın ilk aylarında artan tutkularınız ilişkileriniz konusunda beklentilerinizi arttırıyor. Bu devre içinde huzursuz ve gergin tavır içinde olmaktan kaçının. Ayrıca ikili ilişkilerinizde ortaya çıkan sorunları da fazla büyütmeyin.

Nisan ayından itibaren karşılaşacağınız kişilerden etkilenecek ve daha sıcak ilişkiler içine gireceksiniz. Fakat başkalarının yüzünden ilişkinizin ilerlemesi mümkün olmayabilir. Aslında harekete geçtiğiniz konularla ilgili mücadele gücünüz yüksek, sorunlardan kaçmak yerine üstüne giderek çözümleyebilirsiniz. Yılın son çeyreğinde aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir ve son derece romantik bir ilişki yaşayabilirsiniz.

2010 yılında sağlık hayatınız nasıl olacak?

Bu yıl üzerinizde hissettiğiniz baskıların artması sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Dikkatli olmalısınız. Özellikle Ocak, Haziran, Temmuz ve Aralık aylarında yaşayacağınız gelişmeler sağlığınız üzerinde etkili olabilir.

Ağustos ayından itibaren ev, iş, çocuk ve aile konuları gerginlik yaratabilir ve gerginlik kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Stresten ve gerginliklerden uzak kalmaya çalışmalısınız. Ağustos ve Ekim arasındaki dönemde çok yoğun çalışabilir ve çok yorgun olabilirsiniz. Boğaz, bel ve ruhsal sorunlara karşı dikkatli olun.

Kasım ve Aralık aylarında ise sağlığınızla daha çok ilgilenmenizi gerektiren gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu yılın genelinde sağlık konularında zorlansanız da, Jüpiter’den aldığınız olumlu enerjiler sağlığınız konusunda size destek olacak. Yalnızca üzerinizdeki yükü hafifletmeye çalışmalı ve sizi mutlu edecek, hayattan keyif almanızı sağlayacak uğraşlar içine girmelisiniz.

Bu yıl aile hayatınızı neler bekliyor?

İnancınızı kaybetmeyin!

2010 senesinde Satürn Plüton sert açısı sizi evlilik ve aile konularında zorlayacak. Satürn haritada nereye temas ediyorsa, orada sizi zorlayarak hayat dersleri verir. Bu yıl Satürn sizin ev ve aile ile ilişkili dördüncü evinizde bulunuyor. Bu da sizin için bu yılki dersinizin aile konularıyla ilgili olacağını işaret ediyor. Bu yıl aile bireyleriyle ve aile içi sorunlarla çok fazla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Veya bu dönemde yeni bir aile kurmak için harekete geçebilir,türlü zorluklarla başetmek zorunda kalabilirsiniz. Bütün bunlar üstünüzde çok fazla baskı oluşturabilir ve tahammülsüz bir tavır içine girebilirsiniz.

2010 yılında eşinizle olan ilişkilerinize de biraz daha dikkat etmeniz gerekecek. 15 Ocak’taki Güneş tutulması sizi evlilik ve aile ilişkileriniz gibi konularında etkileyecek. Aile ortamınızda ilişkilerinizi dengede tutmak için oldukça zorlanabilirsiniz. Evliliğe bakış açınız, sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Yaşantınızı yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. İçinizden yükselen sese daha dikkatli cevap vermenizi öneririz. Mart sonu gibi ev ve aile konularında sorumluluklardan kaynaklı zorlanma, ilişkilerinizde ani sonlanmalar veya güç mücadeleleri yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz tutulması yine ev konularında ve ilişkilerinizde kontrolu elde tutma çabası nedeniyle sizi çok zorlayaca. Kendinizi sosyal hayatınızda ve aile ortamında kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eylül sonundan itibaren, tüm odağınız aile ve evlilik konularında olacak. Yıl sonuna kadar aile içinde aradığınız barış ve huzuru bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda meydana gelecek gelişmeler ise mutluluğunuzu arttırabilir. Ekim ayından yıl sonuna kadar olan dönemde çocuk sahibi olmaya yönelik arzularınızn artacağı bir dönem olacak. Kasım ortalarına kadar olan dönemde eğer uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için gereken fırsatı elde edebilirsiniz.

Bu yıl maddi hayatınız nasıl olacak?

Fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın!

2009 yılı sonlarında başlayan Satürn-Plüton etkileşimi 2010 yılında da etkisini sürdürecek ve sizi ev ve eşinizin parası gibi konularda zorlamaya devam edecek. 2010 senesinin başında ilişkileriniz aracılığıyla yaptığınız işlere veya ortaklaşa yaptığınız işlere biraz daha dikkat etmeniz gerekecek. Yanılgılar artabilir ve çok karlı olduğunu düşündüğünüz anlaşmalar yüzünden parasal kayıplara uğrayabilirsiniz. 15 Ocak’taki güneş tutulmasından etki alıyorsunuz ve ilişkilerinizle ilgili konularda zorlanıyorsunuz. Aile ortamınızda ilişkilerinizi dengede tutmak için oldukça zorlanabilirsiniz. Evliliğe bakış açınız, sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Yaşantınızı yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Şubat ayı sizin için borçlar krediler, miras gibi konular açısından önemli. Kova burcundaki gezegenler bu konularla ilgili gündeminizi bir hayli meşgul edecek gibi görünüyor. Mars’ın tam karşıt evinizden yani maddi kaynaklarınızı temsil eden ikinci evden sert açı yapması para konularında kayıplara açık olabileceğinizi göstermekte.

Mart ayında yurtdışı bağlantılı işleriniz veya yabancılarla yaptığınız anlaşmalar için ilişkilerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Mart sonu gibi evinizle ilgili sorunlar ve harcamalar artabilir. Haziran sonunda ise iş ve kariyer konularında yurtdışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir, beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Temmuz ayında işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun, tahsil etme şansınız var. Eylül ayından itibaren yurtdışı bağlantılı işlerinizde, eğitim ve hukukla ilgili konularda fırsatlara açıksınız; ani ve beklenmedik sürprizler size gelirlerinizi arttırma fırsatı verecek. Bu yılın genelinde hem kazanç hem de kayıplarla karşılaşma potansiyeliniz var. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.

2010 yılında kariyer ve iş hayatınızda neler olacak?

Geleceğinize yatırım yapacaksınız!

Yeni yılda yurt dışı bağlantılı işler ve yabancılar size kariyerinizde ilerleme ve yükselme fırsatı verecek. Yılın ilk aylarında artan beklentileriniz sizi harekete geçmeye zorlayacak. Bu devre içinde huzursuz ve gergin tavır içinde olabilir ve ortaklaşa işlerinizde çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde ortaklığınızı bitirmek isteyebilir veya yeni yatırım planları yapmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni bir iş kurmaktan çok, eski sorunlarınızla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yılın ilk yarısında, her türlü eğitim, yurt dışı bağlantılı yolculuklar ve hukuksal konularla ilgili girişimlerinizde başarılı sonuçlar alacak ve kendinizi geliştirerek geleceğinize yatırım yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında ise kariyeriniz konusunda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir ve daha üst bir pozisyona geçebilirsiniz. Alacağınız sürpriz teklifler radikal kararlar almanıza ve işinizle ilgili değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Veya üzerinizdeki sorumlulukların baskısına dayanamayarak kendi isteğinizle işinizden ayrılabilirsiniz. Bu değişim başlangıçta zor gibi gelse de, gelişmenize ve hayatınızın yeni bir yön kazanmasına yardımcı olacaktır.