Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Maili biraz geç okudum...  (Okunma sayısı 1355 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı E_L_A

  • Kıdemli üye
  • Üye
  • *
  • İleti: 30
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
  • Hiçlikten Hepliğe, Heplikten Hiçliğe...
Maili biraz geç okudum...
« : 05 Eylül 2007, 04:26:18 »
Gelmekte olan Ay/Güneş Tutulması kapısı ile ilgili Star Elders’ (Yıldız Büyükleri) nden kısa bir mesaj
 
Aluna Joy
 
28 Ağustos’taki ay tutulması ve onu izleyen 11 Eylül’deki kısmi güneş tutulması insanlık için çok önemli bir kapıdır. Son birkaç ayda gezegenin ışık işçileri karanlığın kuvvetlerini ciddi şekilde baltaladı. Bunun için çok teşekkürler. Bundan dolayı, insanlığın kitle bilinçliliğinin yapısında dev bir değişim yarattı. Ayrıca ruhunuzda büyük bir yükselme de yarattı.
 
Bu tutulma kapısı sırasında herkes tüm varlığını yeniden yükleme/güncelleme fırsatına sahip olacak. Bedeninizi, ruhunuzu, canınızı ve tekamülünüzü güncelleyebilecek/ yeninde yükleyebileceksiniz. Bu çok güçlü bir zamandır.
 
Yaşamınızı yeniden yüklemek bilgisayarınızı yeniden yüklemeye çok benzer. Yeni bir bilgisayar programı yüklediğiniz zaman, yeni programınızın doğru çalışması için bilgisayarınızı kapatıp yeniden açmak zorundasınız. Bu kapıda hepinizin deneyimleyeceğ iniz şey tam olarak budur. Hiç kimse bu yeniden yüklemeden hariç tutulmaz. Bir kez yeniden yükleme olduğunda, eski programlar, sistemler ve tezahürler artık düzgün çalışmazlar. Böylece eğer yaşamınızın bazı alanlarının olması gibi akmadığını veya tezahür etmediğini görürseniz, belki evren size onun eski, virüslü bir programı olduğunu ve onu bilinçliliğinizden silme zamanı olduğunu söylüyordur. Neden onu tutmaya devam edesiniz?
 
21 Haziran gündönümünden, 12 Ağustos’ta sonuçlanan Perseid meteor şovlarına kadar, bilinçliliğinizde yeni programlar aldınız. Şimdi, bu programları çalıştırma zamanı. Eğer göğsünüzde hemen hemen nefes alamayacağınız derecede basınç hissediyorsanı z, önceden bu yeniden yüklemeyi hissediyorsunuzdur.
 
Bunu size söylemek zorunda değiliz, çünkü siz zaten biliyorsunuz, ama yüzyıllardır işlettiğiniz o eski programlar zarar gördü. Korku, yoksunluk, öfke, keder, utanç, umutsuzluk, yoksulluk, savaş ve ruha ve insanlığa karşı tüm diğer kötülükleri yaratan virüslere sahip idiler. Bu kusurlu programlar sizi, reaksiyonları nızın içinizdeki ışığın yerinden gelmediği köşelere itti. Yapmış olduğunuz veya size yapılmış olan algılanan yanlış dolu şeyler için kendinizi ve diğerlerini bağışlamanın zamanıdır. Dualistik bir dünyada yaşamanın büyük bir meydan okuma olduğunu kavramanın zamanıdır. Ancak ayrıca sizi cesur ruhlar olarak gördüğümüzü bilmelisiniz, aşırı ışık ve karanlığın realitesini terine çevirmeye cesaret eden ruhlar.  
 
Bu kollektif bilinçlilik yüklemesininin etkilerini hafifletmek için, eski sizi salıvermek için her gün biraz zaman ayırmanız çok yararlı olacaktır. Eski dünyayı salıverin. Geçmişinizi, yaralarınızı, ihanetlerinizi, güvensizliklerinizi ve hatta parlak hükmeden varlıklar olmadığınız inancını salıverin. Gerçekte kim olduğunuzu hatırlamak için her gün biraz zaman ayırın, size başkaları tarafından söylenen şeyleri değil. Eğer Büyük Yaratıcı sizi olduğunuz gibi yarattı ise, sizin için yeterince iyi olmalı, öyle değil mi?
 
2008 yılına kadar, köprüyü tamamen geçmiş ve Yeni Dünya’ya alışmaya başlamış olacaksınız. Yeni Dünya alışık olduğunuzdan çok daha yüksek frekansa sahiptir. Biraz ayarlama gerektirecektir. Bunu çağların değişimi olarak adlandırabilirsiniz. Güçlü iradeniz, azminiz ve yoğun spiritüel odağınız ile, tekamül örtüsünü ötelediniz. Aydınlanmış bir üstattan daha azı olduğunuzu düşünmenizi istemeyiz. Tekamül örtüsünü/zarfını öteleyebilen 3 – B dualistik realitesindeki ilk insan varlıklarısınız.
 
Çok yakın bir gelecekte önünüzde uzanmakta olan şeyin çok şaşırtıcı, güzel, olağanüstü, huzurlu, barış dolu ve uyumlu olduğu gerçeğine açık olun ve içinizin derinlerinde yuva olarak hatırladığınız bir yer. Neden o istediğiniz şekilde olacak? Çünkü siz sadece bu yeni realiteyi istemediniz ve mümkün olduğuna inanmadınız, aynı zamanda sanki bu şaşırtıcı yeni gelecek zaten buradaymış gibi davranmaya başlıyorsunuz. Bir inisiye olmayı bitirmiş gibi davrandığınız zaman, yaşayan üstat rolüne adım atın. Her zaman sizinleyiz.
İnsana Saygı, ALLAH'a ve BÜTÜN'e Saygıdır.

SEVİNİZ, SAYINIZ, SABREDİNİZ ve ULAŞINIZ Dostlarımız.
BİLGİ KİTABI