Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Atık kağıtlarınızın geri dönüştürülmesini ister misiniz?  (Okunma sayısı 6028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcuk

  • Üye
  • *
  • İleti: 119
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Atık Kağıt

TEMA Vakfı İstanbul genelinde atık kağıt toplama faaliyeti güvenilir bir taşeron firma aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Diğer illerdeki Atık Kağıt Geri Dönüşümüyle ilgili il temsilciliklerimizle bağlantı kurunuz.

İstanbul genelinde, atık kağıt bağışınızın alınabilmesi için en az 50 kg biriktirmeniz gerekmektedir. Biriktirilen kağıtları teslim almamız için doğrudan TEMA Vakfı İdari İşler Bölümü, 0212 283 78 16 numaralı telefondan Yaşar KILIÇ Beyle iletişime geçebilirsiniz. (dahili 177)


İlk kağıt toplama için bizi aradığınızda, toplamaya gelirken, elimizdeki stok dahilinde atık kağıt kutusu bırakılacaktır.

Kağıt toplama sıklığı kendi gereksiniminize göre belirlenir. Kutu doldukça bize haber vermeniz yeterlidir.

Aksi durumda bağışınızın alınması için yapılacak ulaşım ve benzeri faaliyetleri karşılama imkanımız bulunmamaktadır.

Ayrıca istediğiniz miktarda atık kağıdınızı İstanbul Levent’te bulunan Merkez bürolarımıza Hafta içi mesai saatlerinde bırakabilirsiniz.

Atık kağıt kutularımız üzerinde bağışçı firmaların logolarının yer alabildiği şekilde, firmaların katkılarıyla sağlanabilmektedir. O nedenle atık kağıt kutusu talebiniz ancak, böyle bir bağış gerçekleşmiş ise karşılanabilmektedir. Vakıf merkezimizde sürekli olarak atık kağıt kutusu bulunmamaktadır.

Atık kağıt bağışı ile ilgili ayrıntılar, atık kutusu bağışçısı olmak ve diğer illerdeki uygulamalar için TEMA Vakfı İdari İşler Bölümü, 0212 283 78 16 numaralı telefondan Yaşar KILIÇ Beyle iletişime geçebilirsiniz. (dahili 177)

nazlita

  • Ziyaretçi
Atık kağıtlarınızın geri dönüştürülmesini ister misiniz?
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2007, 16:51:02 »
Merhaba!
Ben bu işlemi ofis için yürütüyordum; fakat TEMA Vakfı ile çok fazla problem yaşadım; taşeron firma çok başarısız; günlerce mesai harcayıp çağırmama rağmen bir türlü gelmediler; kağıtları koyacak yer bulamadım ve bu durum sık sık tekrarlanmaya başladığında hergün TEMA' yı arayarak şikayette bulundum, kimsenin umrunda olmadı; hatta Sn.Karaca' ya e-mail bile gönderdim, geri dönüş olmadı...Bu maduriyeti, bu civardaki başka firmaların da yaşadığını öğrendim. Sonuç olarak Beşiktaş Belediyesi' nin de aynı uygulamayı yaptığını öğrendim; açıkçası TEMA' dan da daha duyarlı ve ilgili çalışıyorlar. Beşiktaş' a bağlı oturuyorsanız, tavsiye ederim.

Sevgiler

Çevrimdışı burcuk

  • Üye
  • *
  • İleti: 119
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Atık kağıtlarınızın geri dönüştürülmesini ister misiniz?
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2007, 19:23:41 »
Açıkçası TEMA yla ilgili böyle bir sorunun yaşandığına dair bilgim yoktu.. Fakat Metro Market'in ve Metro Holding'e ait Türkiyede ki tüm şirketlerin atık maddelerini toplayan Lokman Hekim Vakfı işlerinde bu tarz aksaklıklara yer vermiyorlar.

Ayrıca Nazlı Hanım ın söylediğine ek olarak Şişli Belediyesinin de benzer bir çalışmayı sorunsuz olarak yürüttüğünü biliyorum.

Sevgiler,

Burcu.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2013, 13:08:34 Gönderen: natalie »

Çevrimdışı vivre

  • Üye
  • *
  • İleti: 36
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Atık kağıtlarınızın geri dönüştürülmesini ister misiniz?
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2007, 15:57:51 »
Halkalı Kağıt Fabrikasının hammaddesi kullanılmış kağıt ve kartonlardır ve bunları toplamak için bir çok ofisle sözleşmeleri bulunmaktadır. bu konu üzerinde ciddi bir çalışma sürdürmektedirler. eğer iş yerinize yakınsa Halkalı Kağıt Fabrikasının iletişim bilgileri;
Halkalı Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Adres:
Mahmutbey Asfaltı,
Dereboyu Mevki, No:4
34660 Halkalı, İstanbul
Türkiye

Halkalı V.D.:4560007734

Tel:
+90 (212) 693 93 34

Fax:
+90 (212) 548 32 21

E-mail:
halkali@halkalikagit.com
 

bu geri döüşüm ile ilgili kişi de Çevre Müdürlüğünde çalışan Çevre Müh.  Mustafa Gülçek'dir.
dikkate değer olma arzusu kadar yaygın bir şey yoktur