-DİĞER KONULAR- => Diğer Konular... => Astroloji => Konuyu başlatan: mine - 15 Mart 2010, 13:05:23

Başlık: İKİZLER 2010 Yılı
Gönderen: mine - 15 Mart 2010, 13:05:23
Bu yıl aşk hayatınızda neler olacak?

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun!

Bu yıl aşkı ve mutluluğu çok ciddiye alacaksınız. Belki de aşkınızı kanıtlama ihtiyacı duyabilir bunu resmileştirmek isteyebilirsiniz. Aslında değişmez kurallara bağlanmak sizin için çok uygun olmasa da bu yıl kendi değişiminizi farkına varacak ve hayatınızı yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Şimdiye kadar yaşadıklarınızı düşünüp bundan sonrası için ne istediğinizi belirleyebilirsiniz. Hatta hiç olmadığınız kadar disiplinli davranabilir ve istedikleriniz için sebatla çalışabilirsiniz. Belki de artık evlenmenizin veya çocuk sahibi olmanızın zamanı geldi.

Yılın ikinci yarısında özgür aşk yaşama ihtiyacınız artıyor. Mayıs ayında sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ayın ilk yarısında seyahate veya tatile çıkmak, uzaklara gitmek isteyeceksiniz. Çıkacağınız bu yolculuklarda tanışacağınız farklı özelliklere sahip bir kişiden çok etkilenebilir ve aşık olabilirsiniz. Ancak bu kişi size çok uygun olmayabilir, mantığınıza da kulak vermelisiniz. Fakat toplum tarafından ciddiye alınan ve önemsenen birine de aşık olabilirsiniz. Bu yüzden ortaya çıkabilecek skandallara karşı tedbirli olmalısınız.

Bu yıl sağlık hayatınız nasıl olacak?

Bu yıl fiziksel olarak kendinizi sağlıklı ve güçlü hissedeceksiniz. Genel olarak enerjiniz ve kendinize olan güveniniz yükseliyor. Fakat acelecilik yüzünden çıkabilecek kazalara karşı dikkatinizi yükseltin. Özellikle Ocak- Mart arasındaki dönemde hareket halindeyken çıkabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Özellikle Haziran ayına kadar olan dönemde katılacağınız davetlerde yedikleriniz yüzünden problemler çıkabilir. Dikkatli olun. Haziran ayından itibaren Jüpiter’in olumlu enerjisi size her konuda destek vereceği için sağlığınız da olumlu etkilenecek. Sonbaharda özellikle Kasım’a kadar olan dönemde aşırı yorgunluk ve stres, sağlık problemleri çıkartabilir. Dikkatli olun.

2010 yılından aile hayatınız nasıl etkilenecek?

Sabırlı ve kararlı davranın!

Bu yılın büyük bir kısmında, Satürn’ün etkisiyle aile kurma arzularınız artıyor. Mevcut ilişkinizi ciddiye alabilir ve aşık olduğunuz kişiyle artık evlenmek isteyebilirsiniz. Veya evliliğe doğru giden ilişkinizde sıkıntılar ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yıl çocuklarınızla daha fazla uğraşmak zorunda kalabilir veya çocuk sahibi olmak için ciddi bir arzu duyabilirsiniz. Nisan ve Temmuz ayları arasında ise Satürn dördüncü evinize geri dönüş yapacak ve sizin ailenizle ilgili sorumluluklarınızı arttıracak. Bu dönemde ev ve ailenizle ilgili eski sorunlarla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Veya aile büyüklerinizin baskısıyla zorlayıcı günler yaşayabilirsiniz. Bu günlerde evden ayrılmak zorunda kalabilir veya evle ilgili masraflar yüzünden hayatınızda kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Temmuz ayında bu sıkıntılarınızın biraz daha arttığını hissedebilirsiniz. Fakat sabırlı ve kararlı davranarak bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

Kasım ve Aralık aylarında eşinizle olan ilişkileriniz hareketlenecek. Fakat bu arada iletişim sorunları yüzünden ilişkiniz zor günler geçirebilir. Biraz daha sakin ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

2010 yılında maddi hayatınızda neler olacak?

Ortaklaşa girişimlerinizden karlı çıkabilirsiniz!

2010 yılında beklenmedik kazançların yanı sıra beklenmedik kayıplarla da karşılaşabilirsiniz. Bu yıl alacağınız hızlı kararlarla, beklenmedik girişimlerde bulunacağınız bir yıl olacak. İyi planlanmamış girişimler sonuçsuz kalabilir. Ocak ayının ilk yarısı yeni girişimlerden kaçınmalısınız. Özellikle başkalarının parasal kayıplarından etkilenebilir ve zorlanabilirsiniz. Fakat ikinci yarıda sizin için daha olumlu şartlar söz konusu olacak. İşinizi büyütmek isteyebilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Şubat ayında parasal açıdan başarılı olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Statünüzü yükseltebileceğiniz fırsatlarla ve ödüllerle karşılaşacaksınız. Fakat ayın ikinci yarısı parasal harcamalara özen göstermeli, bütçenizi aşan yatırımlardan kaçınmalısınız. Mart ayında katılacağınız grup çalışmaları, kendinizi güçlü ve başarılı hissetmenizi sağlayacak. Mayıs ayı sürpriz başarılar elde edebileceğiniz bir dönem olabilir. Farklı görüşleriniz ve geleceğe yönelik ilginç ve isabetli öngörüşlerinizle dikkat çekici olabilirsiniz.

Yılın yarısında geleceğe yönelik beklentilerinizi ve ümitlerinizi arttıran gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özellikle sosyal çevrenizden gelen destekler parasal konularda size çeşitli fırsatlar sağlayabilir. Haziran ve Temmuz’da ev aile ile ilgili konularda sorunlarla karşılaşabilir ve parasal konularda çok zorlanabilirsiniz. Bu dönemde maddi durumunuz çok sarsılabilir; kredi, borç-alacak gibi konularda dikkatli olmalısınız.

Ekim ayında daha önce sıkıntısını duyduğunuz sorunları çözümleyebilir ve kazançlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Kasım ayında ortaklıklar ve ikili anlaşmalar hareketleniyor. Ortaklaşa girişimlerinizden karlı çıkabilirsiniz.

2010 yılında iş ve kariyer hayatınızda neler olacak?

Fırsatları kaçırmayın!

Bu yıl kariyer hayatınızda beklenmedik değişimlere hazırlıklı olun. Jüpiter ve Uranüs kavuşumu işinizle ilgili konularda size büyük fırsatlar getirebilir. Şimdiye kadarki çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili arzu ettiğiniz ne varsa beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları iyi anlamaya çalışmalı ve iyi değerlendirmelisiniz. Zira bir daha böylesini bulamayabilirsiniz.

Özellikle yılın ilk yarısında meydana gelen gelişmeler hedeflerinize daha kolay ulaşmanızı sağlayacaktır. Mayıs ayından itibaren enerjiniz ve kendinize olan güveniniz yükseliyor. Zaten yılın ikinci yarısında sosyal hayatınızı daha renkli hale getirecek ilişkiler içine girebilirsiniz.

Sosyal hayatınızdaki bu gelişme sizi kariyerinizle ilgili çok daha iyi yerlere taşıma fırsatını da beraberinde getirecektir. Kendinizi daha iyi gösterme fırsatı bulacak ve girişimleriniz için harekete geçeceksiniz. Haziran ortalarından itibaren özellikle ortaklaşa işlerinizde daha dikkatli olmalısınız. Sonbahar aylarında işinizi ilgilendiren konularda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni fırsatlara ve yeniliklere açıksınız. Fırsatları kaçırmayın.

Alıntı