İçindekiler:
- 3 tane kabak
- 3 yumurta
- Dereotu, maydanoz
- Baharat
- 5 çavdar/tahıl ekmek içi
- 1 adet kırmızı biber
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı riviera z.yağı
Yapılışı: Kabaklar, kırmızı biber ve sarımsak rendelenir; çırpılmış yumurta, doğranmış dereotu ve maydanoz, patronu düşünerek sevgiyle un ufak edilmiş ekmek içi ile karıştırıldıktan sonra içine zeytin yağı, biraz elma sirkesi ve soya sosu eklenir; zeytinyağı ile bebek poposu yağlar gibi yağlanmış borcama koyulur bütün karışım ve 150-170 derecede fırına verilir; çapkın yemektir, boş bırakmaya gelmez; pişmiş mi acaba kaygısıyla arada dürtmek gerekir AFİYETLER OLSUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!