Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: 2010 yılında KOÇ Burcu  (Okunma sayısı 1460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
2010 yılında KOÇ Burcu
« : 10 Mart 2010, 20:05:51 »
2010 yılında Koç'ların aşk hayatı nasıl olacak?

Büyük değişimler yılı

Bu sene ilişkiler konusunda tarzınızı ve bütün alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Böylece ciddiye aldığınız ve önemsediğiniz kişilerle aranızda sıcak ilişkilerin doğduğunu görebilirsiniz. İdealinizdeki kişiyle karşılaşabilir geleceğe yönelik büyük beklentiler içine girebilirsiniz. İyimser duygularınızın uyanmasıyla birlikte saygın kişilerin dikkatini çekecek, çevrenizde istediğiniz etkiyi uyandırmayı başaracaksınız.

Bekâr olanlar bu yıl evlenmeyi arzu edebilir, evli olanlar çocuk sahibi olmayı isteyebilirler. Bu arada sizi zorlayacak kişilere aşık olabilir, ya da içinde bulunduğunuz koşullar yüzünden sevdiğiniz için mücadele edebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında özgürlük arzularınızın artması ile birlikte, aşk konusunda kendinizi önceki yıllardan farklı hissedecek ve yepyeni bir anlayışla ilişkilerinizi düzenleyeceksiniz.

Evli olanlar eşleri ile aralarındaki ilişkiyi sorgulayabilir ve farklı beklentiler içine girebilirler. Evli olmayanlar ise yetersiz iletişim yüzünden ilişkilerini savurganca tüketebilirler. Veya sevdiğinize eskisinden daha farklı bir biçimde yaklaşabilir, duygularınız, istekleriniz, beklentileriniz artarken aranızdaki ilişki daha heyecan verici olmaya başlayabilir.

Bu yıl Koç'ların sağlık durumları nasıl olacak?

Bir süredir üstlendiğiniz sorumluluklar üstünüzde baskı yaratıyor ve muhtemelen sağlığınızı etkiliyor. Bu yıl ve önümüzdeki iki yıl boyunca sağlığınızla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Üzerinizdeki baskıyı azaltmanın yollarını aramak ve sizi rahatlatacak uğraşlar bulmak bir çözüm olabilir. Bunun dışında kendinizi başkalarının sorunlarına kaptırıp sağlığınızı ihmal etmeyin. Özellikle yılın ilk yarısı beslenmenize dikkat edin.

Haziran - Temmuz arasında yoğun çalışma temposu sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kendinize özen göstermelisiniz. Temmuz ayından sonra dikkatsizlik ve acelecilik yüzünden çıkabilecek kazalara karşı dikkatli olun.

Fakat yaz aylarında Jüpiter’in koruyucu enerjisini üzerinizde hissedecek ve sorunlarınızı kolay atlatacaksınız. Fakat olayları büyütmekten ve her şeyi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

Aile hayatında neler olacak?

Sorumluluklar sizi bekliyor!

Bu yıl içinizde uyanan değişim arzusu daha fazla sorumluluk almanıza ve önemli kararlar vermenize neden olabilir. Artık bir aile kurma zamanınızın geldiğini düşünebilir veya sahip olduğunuz aileyi daha da büyütmek isteyebilirsiniz. Bu yıl hayatınızın her alanında daha çok sorumluluk almak isteyecek ve zorlanacaksınız. Sizi en çok zorlayacak konulardan biri de eşinizle olan ilişkileriniz olacak. Eşiniz yüzünden daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilir veya eşinizin imkanlarında meydana gelen daralma yüzünden üstünüzde daha fazla baskı hissedebilirsiniz.

Bu yıl özellikle 21 Mart – 1 Nisan arasında doğmuş olan Koç burçları eşlerinin ailesi ile ilgili olaylar yüzünden zorlanabilirler. Yılın birinci yarısında çocuklarınızla ilgili konular hayatınızda daha fazla yer alacak. Onlarla birlikte çeşitli faaliyetlere katılabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilirsiniz. Bu arada onlar için mücadele etmenizi gerektirecek olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında bir yandan iyimserliğiniz artarken, diğer yandan özgürlük arzularınızın da arttığını hissedeceksiniz. Bu yüzden üzerinizde hissettiğiniz baskıya isyan edebilir ve ilişkilerinizle ilgili radikal kararlar verebilirsiniz.

Mayıs ayından sonra aileniz ve çocuklarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Fakat iyi duygularınız aynı zamanda iyi ilişkiler kurmanızı da sağlayabilir. Evli olmayanlar bu dönemde evlilik kararı verebilir veya evlilik amacıyla başlamış oldukları ilişkilerini bitirebilirler. Özellikle Ağustos ayından itibaren, eş, yuva ve aile konularında dikkatli olmalısınız. Sert ve zorlayıcı etkiler yüzünden ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Veya türlü olaylarla çok fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Evli olmayanlar ise sürpriz evlilik kararı alabilir ve hayatlarında önemli bir değişiklik yapabilirler. Aralık ayında sizin veya eşinizin ailesi ilgili gelişmeler çok zorlayıcı olabilir.

Koç'ların maddi hayatı nasıl olacak?

Riskli yatırımlardan kaçının!

2010 yılı hayata geçirmeyi düşündüğünüz girişimleriniz için hem kayıpları hem de kazançları işaret ediyor. Ocak ayında kariyer evinizde meydana gelen tutulma iş ve kariyer hedeflerinizin ve parasal durumunuzun değişeceğini haber veriyor. Bunun en önemli nedeni eşinizin veya ortaklıklarınızın gelirlerinde meydana gelen daralma olabilir. Yılın ilk yarısında mümkün olduğunca riskli yatırımlardan kaçınmalısınız. Mart ayı sizin için gelirlerinizin artacağı bir ay olacaktır. Fakat aşırı harcamalardan kaçınmalı ve mümkün olduğunca para biriktirmeye çalışmalısınız. Çünkü Nisan ayında artan harcamalar sizi zorlayabilir. Mayıs ayından itibaren sürprizlere hazırlıklı olun. Çünkü içinizden yükselen özgürlük arzuları sizi beklenmedik davranışlar içine sokabilir ve her şeyi bir anda bırakıp gitmek isteyebilirsiniz. Aman dikkat! Çünkü bu arada size gelir getiren iş, eş, ortak gibi kaynaklarınızdan olabilirsiniz.

Biraz sabırlı olun. Çünkü bolluk ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Haziran ayında sizin burcunuza geçiyor. Sürpriz fırsatlar ve destekler sizin yanınızda olacak. Bu dönemde birçok girişim yapabilirsiniz. Fakat aşırı iyimserlik yüzünden kayıplarla karşılaşma riskinizde var. Veya çok fazla sorgulayıcı bir tavır içine girebilir ve karşınıza çıkan fırsatları göremeyebilirsiniz. Temmuz ayında borsa ve şans oyunlarında şansınız yüksek. Ama çok fazla risk almaktan da kaçınmanız gerekiyor. Ağustos ayı ise sizin için zorlayıcı bir ay olacak. Ortaklıklar ve eşle ilgili konularda sert etkiler alıyorsunuz. Eylül ve Ekim ayında ise başkalarından beklediğiniz paralar konusunda mücadele, rekabet ve gecikmeler olabilir. Elde etmeyi beklediğiniz gelirlerinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Fakat Kasım’dan itibaren parasal konularda daha rahat edebileceğiniz koşullar oluşuyor.

İş ve kariyer hayatında neler olacak?

Hırs dolu bir yıl sizi bekliyor!

Bu yıl kariyerinizi ilgilendiren konularda hedefinize odaklanacak ve son derece hırslı olacaksınız. Özellikle yılın ikinci yarısında Jüpiter’in de desteği ile başarı şansınız yüksek. Fakat Mart ayına kadar yeni bir girişimde bulunmak yerine eski işlerinizle uğraşmalı ve sorunlarınızı halletmelisiniz. Yılın büyük bir kısmında, ortaklıklarınızı ve işinizi son derece ciddiye almanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz.

İşinizde sizden daha üst kademede bulunan kişilerle zorlayıcı tecrübeler yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun sonucunda geleceğinizi yeniden planlamak isteyeceksiniz. Sahip olmak istedikleriniz için büyük bir güçle harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz şartlar istediğiniz gibi hareket etmenizi önleyebilir ve daha sabırlı olmanızı gerektirebilir.

Bütün bu zorluklara rağmen beklenmedik olaylar size büyük kazançlar getirebilir. Fakat elinizdekileri kaybetme riskinizde var. Bu yıl sabırlı ve mantıklı olmak için elinizden geleni yapmalısınız. Böylece karşınıza çıkan büyük fırsatları doğru değerlendirebilirsiniz.

Alıntı