Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: 2010 yılında ASLAN burcu  (Okunma sayısı 1722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
2010 yılında ASLAN burcu
« : 20 Mart 2010, 08:39:13 »
2010 yılında aşk hayatınızda neler olacak?

Eski ilişkilerinizin sorunlarından kurtulacaksınız!

Bu yıl tutkularınız ve kendinize güveniniz yüksek olacak. Daha fazla dikkat çekmek isteyecek ve enerjinizle görünür olacaksınız. Özellikle yılın ilk yarısında cinsel potansiyeliniz artıyor. Güçlü istekler, heyecan verici maceralar ve yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Alışılmışın dışında heyecan verici ilişkilere girerken sonuçlarını da dikkatle hesaplamalısınız. Çünkü doğru kişiyi bulduğunuzdan veya gerçekten ne istediğinizden emin değilseniz, hayal kırıklıklarına uğramayı da hesaba katmalısınız. Bu arada çok konuşulabilir ve çevrenizdekilerin kıskançlığı ile karşılaşabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında, yurt dışı bağlantılı konular, seyahatler ve yabancı kişiler hayatınızda daha çok yer alacak. Bu ortamlarda tanıdığınız kişilerden etkilenebilir ve yeni bir maceraya adım atabilirsiniz. Yıl sonuna doğru ise gerçekten bu doğru kişi diyebileceğiniz ve her bakımdan anlaşabileceğiniz biri karşınıza çıkabilir.

Bu yıl, eski ilişkilerinizle de ilgili bir türlü kurtulamadığınız sorunlarınızdan kurtulma fırsatı bulacaksınız. Böylece ilişkiyi bitirebilir ve kanayan bir yaradan kurtulabilirsiniz. Veya açılan gedikleri tamir ederek ilişkinizi eskisinden daha sağlam bir duruma getirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında tazelenen aşkınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Bu yıl sağlık hayatınızı neler bekliyor?

Yılın ilk yarısında enerjiniz ve girişimciliğiniz artıyor. Fakat Ocak- Mart ayları arasında eski rahatsızlıklarınızla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu günlerde yaptırmanız gereken ama ihmal ettiğiniz tedavilerinizi yaptırma fırsatı bulacaksınız.

Kalp ve sırt problemleri yaşayanlar Ocak- Mart dönemini daha dikkatli geçirmeli. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Öğünlerinizin düzenli olması, yılın bu döneminde kendinizi daha enerjik hissetmeniz açısından önemli. Bu dönemde artan enerjiniz gerginleşmenize neden olabilir.

Mars’ın etkisi altında kazalara ve enfeksiyonlara açık olabilirsiniz. Tedbirli olmalısınız. Omurganızı, belinizi ve sırt kaslarınız zorlamayın. Mart’tan sonra enerjiniz artacak ve yaptırmış olduğunuz tedavilerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz.

Eylül ayından itibaren ev, aile ve çocuklarla ilgili sorunlar yüzünden hassasiyetiniz artıyor. Gerginlikler yüzünden bünyeniz zayıflayabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

2010 yılında aile hayatınızı neler bekliyor?

Değişiklikler için hazır olun!

Bu yıl burcunuzda uzun süre kalacak Mars gezegeni sayesinde enerjiniz ve kendinize güven duygunuz yükseliyor. Fakat öte yandan artan istekleriniz yüzünden yılın ilk yarısında oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumun ilişkilerinizi etkilemesini istemiyorsanız, çok büyük beklentiler içine girmekten kaçınmalı ve biraz daha makul ve yapıcı olmalısınız. Bu sırada fazlalaşan enerjinizi seyahate çıkarak veya spor yaparak akıtmanızda fayda var.

Bu yılın büyük bir kısmında Satürn gezegeni yakın çevrenizi, kardeşlerinizi ve yakın akrabalarınızı anlatan üçüncü evinizi etkileyecek. Bu da yakınlarınızla ilgili sorumluluklarınızın artacağını, iş arkadaşları, komşular ve aile bireyleriyle aranızda anlaşmazlıklar olabileceğini işaret ediyor. Mart, Nisan ve Mayıs ayları aşk arzularınızın yükseldiği bir dönem. Bu devre içinde katılacağınız sosyal organizasyonlarda yeni kişilerle tanışabilir, duygularınızı ve kendinizi tahlil etme fırsatı bulabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak veya evlenmek veya çocuk sahibi olmaya yönelik arzular duyabilirsiniz. Kısaca kendiniz ve hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Yılın ilk yarısında aşk açısından sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.Yılın ikinci yarısında ikili ilişkilerde zorlanmalar olabilir. Yaz aylarında yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkileriniz zorlayıcı olabilir. Eylül ayından itibaren ailenizle daha fazla meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Bu etkiler Ekim ayında sizin için daha belirgin hale gelecek. Ev ve aile konularıyla çok daha fazla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Kasım ayında zorlayıcı etkilerden kurtuluyor ve rahat bir nefes alıyorsunuz. Aşk hayatınız daha renkli bir hale gelebilir veya çocuklarınızla birlikte keyif alacağınız uğraşlar içine girebilirsiniz. Bu dönemde aile içi kırgınlıklara son verme fırsatı da bulabilirsiniz.

Maddi hayatınızı neler bekliyor?

Maddi imkanlarınız artabilir!

2010 yılında beklediğiniz destekler geliyor. Bu yıl özellikle borçlar, krediler, çek, senet gibi konularda Jüpiter’in verdiği fırsatlardan yararlanacaksınız. Bu arada eşinizin parası ve ortaklaşa yaptığınız işlerden gelen kazançların genişlemesi de mümkün olabilir. Maddi imkânlarınızda meydana gelen artış bu yıl, rahat nefes almanızı sağlayabilir.

Ocak ayının ikinci yarısından sonra Jüpiter’in desteğini hissetmeye başlayacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde ve başkalarından beklediğiniz gelirlerinizde meydana gelen artışlar sizi olumlu etkileyecek. Şubat ayında şimdiye kadar almanız gereken ama şimdiye kadar alamadığınız alacaklarınızı alabilir aynı zamanda kendi kazancınızı da arttırabilirsiniz. Mart ayında geri hareketini tamamlayan Mars gezegeni sizi yeni girişimleriniz konusunda destekliyor. Özellikle yurtdışı bağlantıları, eğitim, hukuk gibi konular gündeme gelebilir.

Nisan ve Mayıs aylarında ise parasal konularda meydana gelen aksamalar sizi zorlayabilir. Bu günler borçlanmalar açısından çok uygun değil. Haziran ayında maddi konularda çok fazla mücadele etmeniz gerekebilir ama hukuk, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konularda karşınıza çıkacak fırsatlar mücadelenizi boşa çıkarmayacak. Ağustos ayında yatırımlarınıza önem vermeli ve akıllıca tasarruflar için çaba göstermelisiniz. Ekim ayında evle ilgili harcamalar artabilir. Dikkatli olmalısınız. Kasım ayından itibaren iş gelirlerinizde meydana gelen artışları iyi değerlendirmelisiniz. Çünkü gelen fırsatlar ve parasal kazançlarınız geldiği hızla gidebilir.

2010 yılında iş ve kariyer hayatınızda neler olacak?

Enerjik bir döneme giriyorsunuz!

Bu yılın ilk yarısında burcunuzda uzun bir süre kalacak olan Mars sayesinde çok enerjik ve girişken olacaksınız. Bu dönemde süregelen işlerinizi daha iyi finanse etmek için çok çabalayabilir ve yeni kazanç yolları arayabilirsiniz. Böylece önceden düşündüğünüz ama cesaret edemediğiniz girişimleri de hayata geçirme fırsatı bulacaksınız. Fakat Mars’ın etkisiyle sabırsız ve öfkeli olmanız da söz konusu bu yüzden özellikle iş ilişkilerinizle ilgili biraz daha toleranslı ve kontrollü olmaya çalışın.

Yılın ikinci yarısında kariyerinizle ilgili daha fazla genişleme ve yeni deneyimler kazanma fırsatı bulacaksınız. Jüpiter sayesinde daha fazla ön plana çıkabilir ve görünür olabilirsiniz. Aynı zamanda basın yayın, yabancı ülkeler, hukuk ve eğitim konularında da çok destek alabilir ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekiyor ama büyük ödül hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir.
Alıntı
 

zekiye

  • Ziyaretçi
Ynt: 2010 yılında ASLAN burcu
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2010, 23:49:46 »
bir aslan olarak paylaşım için teşekkür ederim.... ;n