Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: 2010 için öneriler  (Okunma sayısı 1320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
2010 için öneriler
« : 20 Şubat 2010, 20:41:23 »
Bu yıl Uranüs 28 Mayıs’ta Koç burcuna, 2011’de ise Neptün Balık burcuna ilerleyecek. Önümüzdeki dönemde büyük gezegenlerin burç değiştirmesi hayatımızda yeni dönüm noktalarına ulaştığımızı gösterirken, yeni yıl için genel bir bakış elde etmek faydalı olacak. Nasıl bir döneme doğru ilerlemekteyiz, olaylara nasıl yaklaşmalıyız ? Bu sorular kişiden kişiye değişse de, temelde nasıl bir tutum izleyebileceğimizi özetleyebiliriz. Artık 2010’da kararsızlık içinde kalmayacağız, mutlaka yeni bir yol ve bakış açısı belirlemek durumundayız. 2008-2009 arasında bizi kararsız bırakan ve hayatımızda artan gerginliğe ve belirsizliğe karşın bir türlü sonuçlandıramadığımız pek çok konuyla karşılaştık. Ancak 2010 eylemden yana, yeni başlangıçlar yapmak ve gerekiyorsa risk alabilmemiz için önemli fırsatlar sunmakta. Eğer karşımıza gelecek değişikliklere karşı aktif bir tutum izlemezsek, bu kez sadece bir seyirci olarak, kendimizi güçlü değişim rüzgarları içinde savrulurken bulabiliriz. İyisi mi kendimiz değişimin katalizörü olmaya çalışalım. Kurban değil, kahraman olmak durumundayız.

Özellikle yılın ortasında, Haziran başı-Eylül başı arasında Koç burcunda kalacak ve bu arada Uranüs’le de birleşecek olan Jüpiter, hayatımıza büyük yenilikler katabileceğimizi, şansın da bize önemli fırsatlar sunacağını anlatıyor. Bu dönemde sürprizlere ve yeni olan gelişmelere açık olmalıyız. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları, özellikle yükselen burcunuz ise, hayatınızın önemli alanlarında yenilenen, heyecan veren, harekete geçiren gelişmeler içinde olacak. 2010 yılında durup beklemek, herşeyi eskisi gibi devam ettirmek hiç de kolay değil. Bu bakımdan, Boğa ve Akrep, (özellikle yükselen burçlarınız ise) değişime uyum sağlamak ve bir ölçüde akış içinde kalmayı içselleştirmek durumunda.

Satürn 7 Nisan -21 Temmuz arasında, son kez Başak burcunda kaldıktan sonra, temelli olarak 2012 Ekim’ine kadar Terazi burcuna yerleşiyor. Bu süre boyunca, hayatınızın hangi bölümünde olursa olsun ilişkiler, denge ve uyum yaratabilme zorunluluğu iyice netleşmekte. 2010’da ilişkilerden, ortaklıklardan, evlilikten çok şey öğreneceğiz. Yolunda gitmeyen, enerjisini ve anlamını yitiren ilişkilerimiz elimine olacak. Sorumlu bir denge içinde hareket etmek zorundayız. Ancak diğer yönden de, kendi kişiliğimizi, arzularımızı ve mücadelelerimizi de önemsemeye başlayacağız. Bu hassas denge içinde hem kendi kişisel arzu ve isteklerimizi yeniden canlandıracak ve sahipleneceğiz, bir yandan da, ortaklaşa alanda daha samimi ve adil bir yaklaşım benimsemeliyiz.

Önümüzdeki dönemde kararsızlıklar bitiyor ve bir şekilde hayatımızda net bir yön çizmeye, hangi konu olursa olsun daha açık ve belirgin bir tutum edinmeye hazırlanacağız. 2010’un büyük bir bölümünde Balık burcunda kalacak olan Jüpiter iyi niyet geliştirmenin, anlayışın, hatta sezgilerimizin bize çok yardımcı olacağını göstermekte. 201o her bakımdan daha heyecanlı, daha net ve girişimci yönümüzü kullanmamız gereken bir yıl olacak. Kararsız kalmamalı, yeni olanı kucaklamaya hazır olmalıyız.

Hakan Kırkoğlu