Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: TEK BİR KELİME  (Okunma sayısı 2440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhterem

  • Üye
  • *
  • İleti: 741
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
TEK BİR KELİME
« : 11 Kasım 2007, 21:46:12 »
TEK BİR KELİME GERÇEĞİ VE DÜŞÜNCE YÖNÜNÜZÜ DEĞİŞTİREBİLİR


   Bir kelime sizin gerçeğinizi ve düşünme şeklinizi değiştirebilir.Kelime dağarcığınızdan bir kelimeyi çıkardığınızda ve onun yerine bir başka kelime koyduğunuzda, sürücü koltuğuna oturacağınızı ve hayatınızın kontrolünü %100 elinize alabileceğinizi biliyor musunuz?

   Yapmam’dan ziyade yapamam demek başarısızlık anlamına gelir.Yapamam’ı yapmayacağım ile değiştirmek kendinize doğru soruları sormanızı ve hayali hapishanenizden çıkmanızı sağlar.

   Tatil yapamam ya da daha iyi bir iş bulamam mı diyorsunuz?Bu durumu, tatile çıkmayacağım yada daha iyi bir iş bulmayacağım olarak değiştirdiğinizde, ortaya başka sorular çıkar.

   Neden tatile çıkmıyorsun ya da neden başka bir iş bulmuyorsun? Seni tutan ne? Neden bunların gerçekleşmesi için bir şey yapmıyorsun? Bir sürü insan bunu yapıyor.Siz şu anda bunları okurken bile yapıyorlar. Yani bunlar gerçek imkansızlıklar değil.

   Yapamam sözcüğünü ne zaman ve nasıl kullandığınıza dikkat ederek değişiminizi başlatın. Sonra da yapamam’ı yapmayacağım olarak değiştirerek zihninizde defalarca tekrar edin. Cümleyi tam olarak analiz edin.İşte o zaman uyanışınız gerçekleşecektir.

DR.MERCOLA WEB SİTESİNDEN
Kendin İçin Birşey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası için bir şey yapmayacaksan ;Varolma'nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan ; Ne Zaman ?

Beyz

  • Ziyaretçi
Ynt: TEK BİR KELİME
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2010, 22:55:08 »
 ;n