Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Atık kağıtlarınızın geri dönüştürülmesini ister misiniz?  (Okunma sayısı 1729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcuk

  • Üye
  • *
  • İleti: 119
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
Merhaba arkadaşlar,

Çevre kirliliğine karşı hepimizin çokça duyarlı olduğunu biliyorum. Bu nedenle ilgilenebileceğinizi düşündüğüm bu linki size iletmek istedim:

http://www.lokmanhekimsv.org/vakif/index.php

Lokman Hekim vakfının yürüttüğü bu kampanya kullanılmış kağıtların geri dönüşümünü sağlayarak hem çevreye katkı sağlamakta hem de vakıf adına ihtiyacı olanlar için gelir yaratmaktadır. Çalıştığım şirkette biz kağıtlarımızı linkte ayrıntısını görebileceğiniz karton kutularda biriktirmekteyiz. Lokman Hekim Vakfı görevlileri periyodik aralıklarla gelip bu karton kutuların içindeki kullanılmış kağıtları almaktadır. Herhangi masraf- ücret sözkonusu değildir.

Bildiğimn kadarıyla evlerden alım yapmıyorlar. Bu nedenle şahsi olarak yaptığım geri dönüşümü mümkün olan maddelere ayrı bir çöp torbası oluşturup temiz bir şekilde çöp bidonunun yanına bırakmak oluyor. Belki de sokaklardan bu maddeleri toplayan kişilerin bunlardan sağlayacakları gelire gerçekte ihtiyaçları yoktur yine de bu maddelerin(cam- kağıt gibi) faydalı hale getiriliyor olmalarını bilmek beni mutlu ediyor.

Umarım uygulanabilirliği olan bir fikirdir.
Geri dönüşebilir atıkları başka türlü değerlendiren arkadaşlarım varsa fikirlerini benimle paylaşabilirler mi?

Teşekkürler,

Burcu.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2013, 11:28:31 Gönderen: natalie »