Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Aslan Burcu  (Okunma sayısı 2856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mine

  • Üye
  • *
  • İleti: 453
  • Karma: +0/-0
Aslan Burcu
« : 05 Şubat 2010, 17:31:28 »
             Beşinci Burç. Sabit, ateşli ve erkek. (23 Temmuz -23 Ağustos arası)

                      Bu burçta ateş unsuruyla ''sabit'' nitelik grubunun birbirleriyle çatışacağı sanılır.Çünkü, ateş, enerjik, hevesli ve pozitiftir. Buna karşın sabit grup, burcun ihtiyatlı olmasına yol açmaktadır. Fakat sanıldığı gibi bu zıt nitelikler birbirine zarar vermez. Aksina Aslan insanı, belli kurallara bağlanarak, ateş özelliklerini daha iyi kullanabilir. Bu burcun yöneticisi olan güneş, burca hayat verir ve gerçek kişiliğin ortaya çıkmasını sağlar. Aslan Burcu Zodyak'ın da kralıdır.

                      Gerçek bir aslansanız mert, dürüst, açıksözlü, içi dışı bir, cömert, hayır işlerine yatkın birisiniz. Tiyatro yeteneğiniz, özellikle karakter oyunculuğunuz dikkati çekecek seviyede. Yanınızda sabit bir burcun durgun nitelikleriyle, ateş unsurunun o faalliğinin yarattığı bir çelişki var. Ayrıntılarla meşgul olmaktan nefret eder, işleri bloklar halinde yapmayı tercih edersiniz. Aslan Burcu kalbi ve sevgileri yönetir. İçten sevgi duyar, bundan çok hoşlanırsınız. Sevdiğinizin hayatına mutluluk getirme isteğinizde samimisiniz.

                       Doğuştan lidersiniz. Hayatta yerinizin yetkili bir mevki, bir kuruluşun başı olduğunu sezgilerinizle bilirsiniz. Yönetme ve liderlik etme isteğiniz o kadar güçlü ki onları bastırmakta güçlük çekiyorsunuz. İçten, ateşli birisiniz, isteyerek verilen sevginin değerini biliyorsunuz ve ona cömertçe karşılık veriyorsunuz. Bağımsız, kararlı, hırslı yaratılışınız size hayranlık uyandırıyor, insanlar kendiliğinden etrafınızda toplanıyor.Güçlü bir kişiliğe sahipsiniz, çabuk kızıyorsunuz. Ama tıpkı Koç ve Yay burçları gibi, siz de çabucak bağışlıyorsunuz. İfadeniz de güçlü ve dolambaçsız. O fiziksel mıknatısınızın, yani çekiciliğinizin farkedilmesi hoşunuza gidiyor. Tiyatrodan, hayatta yüksek mevkilerden ve çocuklardan hoşlanıyorsunuz.

                      Aslan Burcu icatlara eğilimli, sezgileri güçlü bir burç. Çalışkan, dürüst, sporu da çok seven insanların burcu. Aktif zihniniz, açık tabiatınız, cömertliğiniz ve samimiyetiniz başarı merdiveninde size çok yardımcı oluyor. Yetki elde etmek için duyduğunuz istek büyük. 23 Temmuz'la 2 ağustos arasında doğmuşsanız, bu burcun Aslan dekantındansınız. kendini iyi ifade eden, keskin,yoğun ve içinden doğduğu gibi davranan birisiniz. 3 Ağustos-12 Ağustos arasında doğmuş olanlar Yay burcunu okuyup bu açık hava seven, sporcu burcun ikinci dekanta etkilerini görsünler. Eğer 13-23 Ağustos tarihleri arasında doğmuşsanız, Aslan ile Koç burcunun ilginç bir bileşimisiniz, bu yüzden Koç Burcunu da okuyun.

                      Aslan Burcu insanı, başa geçmek için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. Siz de iyi bir plancı, fevkalade bir örgütçü olduğunuz için kolayca tepeye tırmanabilirsiniz.  Güçlü kişiliğiniz karşısında başkaları çoğu zaman geriler. Ateş grubundan olan Koç insanı gibi doğuştan lidersiniz ama, sabit gruptan olmanız teşkilatçılık açısından size Boğa'ya nispetle avantaj sağlıyor.

                     Çok önemli bir insan olduğunuza inanıyorsunuz. Aslan insanı küçük yaşta eğitilmezse; küstah ve başkalarını ezmek isteyen bir tip olabilir. Her şeyin en iyisini isteyen Aslan insanı cömertlikle kalmaz, müsrifliğe de kalkabilir.

                      Gururlu ve mertsiniz. Aldatılmayı hazmedemezsiniz. Gururunuz yüzünden durumunuz kötü bile olsa sanki her şey çok iyiymiş gibi davranırsınız. Gerekirse Aslan kadar cesur olduğunu gösterir, ama Koç insanı gibi saldırıya geçmez. Yerinizde kımıldamadan uygun zamanı beklersiniz.

                      Sonuç olarak Aslan sabit gruptan olduğu için tutucudur ve bir kere karar verdi mi bundan hiç vazgeçmez. Bununla birlikte yapıcı fikirlere sahiptir ve tuttuğunu koparır. Daima büyük işlere kalkışır ve ayrıntılarla  fazla ilgilenemez. Ufukları çok geniştir ve bu da cesaretinin bir belirtisi sayılır. Kafasına koyduğu iş çok zor da olsa başarır.

                      Aslan Burcu insanı liderlik isteyen işlerle örgütlenmeye gereksinme duyulan bütün konularında başarılı olabilir. İş idareciliği , artistik ve yönetmenlik, profesyonel sporculuk ve spor yöneticiliği, kuyumculuk Aslan insanına görevdir.

                      Yukarıda anlattıklarımız Güneş ve Ay'ı Aslan'da bulunan  kimselerle yıldız haritalarının Yükselen burcunda Aslan olan kimselere uyar.

Anna Cladıo

Çevrimdışı orhan k

  • Kıdemli üye
  • Üye
  • *
  • İleti: 199
  • Karma: +0/-0
Ynt: Aslan Burcu
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2010, 19:24:46 »
Teşekkürler.. ;w

Çevrimdışı kurt e. inhan

  • Kıdemli üye
  • Üye
  • *
  • İleti: 1212
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Aslan Burcu
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2010, 10:16:29 »
TEŞEKKÜRLER
Kurt E. İnhan