Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: ELMALI CEVİZLİ KEK  (Okunma sayısı 7697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HarikaTurunç

• Ziyaretçi
Ynt: ELMALI CEVİZLİ KEK
« Yanıtla #20 : 04 Şubat 2008, 10:29:48 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,bu gün daha iyiyim.Bu hafta kolesterolümü kontrol ettireceğim,ve tekrar diyete başlayacağım,aslında diyetime çok dikkat ediyorum ,bu günlerde keyfimde yerinde,stres falan yok..nedenine bakalım doktor ne diyecek.

Sevgilerimle,

nazlita

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 04 Şubat 2008, 12:55:52 »
Harikacan sen var ya herşeyin üstesinden gelirsin, bi kere senin adın HARİKA  hihi

kolesterol de neymiş yani aşkolsun sana vız gelir tırıs gider

irem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2008, 15:21:04 »
Harikacım çok geçmiş olsun.Sana şifa diliyorum.Umarım bugün çok daha iyisindir.Sana sevgimi yolluyorum ve sarılıyorum.:)

Arkadaşlar dün gece siteye bakabilseydim  elmalı kekiniz hazırdı ama maalesef bu güne yetiştiremeyeceğim.Meri de gelsin öbür derse yapayım yiyelim

Ben bu hafta resmen kış uykusundayım,bir haftadır saat 21,30 da tavuk gibi yatıyorum,aslında gün içinde yorulmuyorum ama nedenini anlayamıyorum ayakta duramıyorum.1 haftadır yoga da yapamıyorum her yerim dökülüyor,acaip bir başdönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum.

HarikaTurunç

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2008, 22:32:30 »
 Arkadaşlar bana bir şeyler oluyor;
Bu akşam işten bir saat rotarlı çıktım ,geç çıkmamamın sebebi çok da önemli olmayan bir akşam üstü toplantısıydı .Benim çıkışımı beklemek zorunda kalan bir arkadaşımın sinir krizi + sisli trafik keşmekeşi altında nihayet saat 21,00 da eve geldim.Herşey olumsuz gibi gözüksede ben sakindim.
Kızamıyorum ,sinirlenemiyorum biliyormusunuz

Hepinize sevgilerimi sunuyor,öpüyoruuuuum

Çevrimdışı deep inside

• Üye
  • *
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2008, 22:47:27 »
Aynı belirtileri bende yaşadığımı farkettim. :)

Çevrimdışı Nisa Aktürk

• Üye
  • *
  • Her ne Ararsan Kendinde Ara - Hacı Bektası Veli
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2008, 22:54:55 »
Harikacığım,

sen gercekden cok Harikasın ;q bu arada doktarı gittin mi?
Sevgilerimle Hoşcakalın
Nisa

HarikaTurunç

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 04 Şubat 2008, 23:04:34 »
  Canım  teşekkür ederim,çarşamba sabahı  tahlile gideceğim,sonuçları aldıktan sonra sanırım cuma yada doktora göstereceğim .

Doktor ne diyecek biliyormusun Nisa cım her ne yapıyorsan devam et sakın bırakma,vücudun geçmişini temizliyor diyecek...