Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: VEDA  (Okunma sayısı 3367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SnowWhite_Queen

• Üye
  • *
VEDA
« : 13 Şubat 2008, 10:54:05 »
Benim gibi Osmanli dönemindeki o güzelim İStanbul konak yaşantısına ve geçmiş meraki fazla olanlara çok güzel bir kitap önereceğim...O da Veda...Ayşe Kulin 'in kitabı veda..okurken kitap bitsin istemedim.bitene kadar da elimden bırakmadım...Kitap hakkında açıklama yapmacağım çünkü içeriğini bilmeden okumak daha güzel..ama kesinlikle alın...:)

Çevrimdışı natik

• Üye
  • *
Ynt: VEDA
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2008, 14:46:46 »
bende bu tip romanları okurken başka bir zevk alan bir okur olarak tabiki veda yı da okumaya başladım.o zor şartlar altında insanların vatan uğruna neler yaptıklarını görmek insanı düşündürüyor.
acaba şimdi o yürekliliği gösterecek insanlar kaldımı diye düşünmeden edemiyorum.

ayrıca bu tip romanlarda dikkatimi çeken diğer bir konu istanbul içinde bir yerden bir yere gidebilmek insanlar için ne kadar zor. hele kadınlar için bir akrabasına bile gitmek aileden özel izin almak, yanına bir refakatçi verilmesi,düşünün beyazıt tan beşiktaş a nasıl zor bir zahmetle gidilmesi......

günümüz insanları hiç şikayet etmesinler.bu romanları okurken şimdi yaşadığımız hayatın ne kadar kolay olduğuna karar verdim. ve artık hiç birşeyden rahatsız olmayacağım istanbul içinde gezerken........

BU RAHATLIĞI BİZE VEREN ULU ÖNDER ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA,TÜRK ULUSUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM.......

• Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2008, 18:24:16 »
BEnde ATA'mıza teşekkür ediyorum....:) beğendiğine sevindim bu arada...beğenilmeyecek gibi değil zaten..

Çevrimdışı deep inside

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2008, 23:16:15 »
Atamıza teşekkürü cumhuriyetimize sahip çıkarak gösterelim. Bu ülkeyi uygar milletler seviyesinin altına düşürecek her türlü şeye karşı çıkalım...

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2008, 18:22:28 »
merak etme bizim gibi gençler henüz yok olmadı:)