Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Hala Sigara İçen Var mı ?  (Okunma sayısı 9104 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhterem

• Üye
  • *
Ynt: Hala Sigara İçen Var mı ?
« Yanıtla #20 : 22 Şubat 2008, 11:46:04 »
Geçmiş olsun Cennet.Sağlıklı günler dilerim.
Yonca'cım sen de lütfen ihmal etme.Ne gerekiyorsa yap.Şükür ki günümüzde her imkan var ve bizler bunları kullanabiliyoruz.
Sevgiler hepinize.
Kendin İçin Birşey Yapmayacaksan ; Kim Yapacak ?
Başkası için bir şey yapmayacaksan ;Varolma'nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan ; Ne Zaman ?

Çevrimdışı Nesli

• Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 22 Şubat 2008, 12:23:25 »
Ben de barsak sorunu yaşayanlardanım.4 yıl kadar önce ilk kolonoskopi yapıldı. Poliplerim vardı 5 tane.Onlar alındı.Patolojiye gönderildi.O dönemde sonuç iyi geldi.Yalnız polip  veya başka sorunlar varsa 5 yılda bir kolonoskopinin tekrarlanması gerekiyormuş.Cennet hanım, geçmiş olsun.Yonca'cım seni takip eden bir doktor var mı?

Çevrimdışı Nisa Aktürk

• Üye
  • *
  • Her ne Ararsan Kendinde Ara - Hacı Bektası Veli
« Yanıtla #22 : 22 Şubat 2008, 16:02:07 »
Cennet hn geçmiş olsun
Sevgilerimle Hoşcakalın
Nisa

Çevrimdışı deep inside

• Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Şubat 2008, 00:08:09 »
İçki ve Sigara içmediğim için çok mutluyum. Sigarayı değilde, içkiyi içmediğim için zaman zaman yargılandığım oldu. Niye içmiyorsun, ne var ki, yok günah mı, yok yeşilaycı mısın gibi saçma laflarla bazı arkadaşlarım onlara özenmem için çabaladılar. Nafile. Çünkü ben hep sağlığımı düşündüm. Ona zarar verecek şeylerden uzak durma taraftarı oldum. Genelde bu alışkanlıklara arkadaş ortamında başlanıyor. Dikkat etmek lazım. Başlayıp bırakılamama durumu olabiliyor malesef. Hem cebe, hem sağlığa yazık.

Bazı insanlar, sıkıntılarını içkiyle geçicek sanıyorlar. Alkole sarılmak çözüm olsa, içmeyenlerde içerdi. Ben bu insanlara hem kızıyorum, hem üzülüyorum. Allah ıslah etsin.

Yonca Güler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 23 Şubat 2008, 00:42:03 »
Var neslihancım, o zaten bana bir kolonoskopi yaptır dedi.Kendisi yapıyo zaten :).pek bişeyden şüphelenmiyorum ama bi kontrol belli bi yaştan sonra tedbirdir dedi.Biliyorsun kan değerim aşırı düşük çıkınca bir kan sızıntısından şüphelendi,endoskopi yaptı midemde bişey yoktu...kolonoskopi farz oldu anlayacağın...:(

Çevrimdışı Gülçin

• Kıdemli üye
  • Üye
  • *
« Yanıtla #25 : 23 Şubat 2008, 11:25:25 »
SEVGİLİ YONCA;
Bİ YAŞTAN SONRA RUTİN SAĞLIK KONTROLLERİNİ YAPTIRMAK LAZIM.BUDA ONLARDAN BİR TANESİ VE EN ÖNEMLİSİ.O YÜZDEN YAPTIRDIM.UMARIM SENDE YAKINDA KARARINI VERİRSİN.SAĞLIKLA VE SEVGİYLE KAL................ ;n
G.G

Çevrimdışı deep inside

• Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 24 Şubat 2008, 01:43:51 »
Sigara ve içki içmediğim için çok şanslıyım. Allah içenlere bırakması için irade ve akıl versin. Cepten ziyade sağlıktan yapılan harcamalar bence en kötüsü. Bence madde bağımlılığı yavaş yavaş ölüm. Sigara değilde, içki içmediğim için insanlar beni çok yargıladı. Takdir edende oldu. Kendileri içenler başkalarınada özendirmeye çalışıyorlar. Rahatsız edici bir durum.