Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Sağlıklı Meyve Suları  (Okunma sayısı 4292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Callisto

• Üye
  • *
Sağlıklı Meyve Suları
« : 12 Mayıs 2009, 12:59:08 »
SAĞLIKLI MEYVA SULARI

Havuç+ Zencefil (kök)+ elma - Sistemimizi arındırır ve kuvvetlendirir. 

Elma+ Salatalık+ kereviz-    Kanseri önler, kolestrolü düşürür ve mide sorunlarını ve baş ağrısını düzeltir.   

Domates+ Havuç+ Elma- Cildi sıkılaştırır ve nefes alma zorluklarını giderir.   

su kabağı + elma+ süt-   Nefesi açar ve vücut ısısını düşürür.   

Portakal+ zencefil kökü+ salatalık- Cildi gerer ve nemlendirir ve vücut ısısını düşürür.   

Ananas+ Elma+ Karpuz- Fazla tuzun atılmasını sağlar, idrar kesesini ve böbreği düzenler.   

Elma+ Salatalık+ Kiwi - Cildi temizler ve sıkılaştırır.   

Armut ve Muz  -    Vücuttaki şekeri düzenler.   

Havuç+ Elma+ Armut+ Mango -   VÜcut ısısını düzenler, toksinleri atar, tansiyonu düşürür ve oksitlenme ile mücadele eder.   

tatlı beyaz kavun+ siyah üzüm+ karpuz+ süt-  C vitamini çok zengin + hücreleri yenileyen B2 vitamini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.   

Papaya + ananas+ süt-  C, E ve Demir açısından çok zengin. Cildi sıkılaştırır ve metabolizmayı hızlandırır.   

Muz+ Ananas+ Süt-  Vitamin açısından çok zengin ve kabızlığı giderir. 

Maille ulaşan bir bilgidir.
Hiçbirşey imkansız değildir...

Beyz

• Ziyaretçi
Ynt: Sağlıklı Meyve Suları
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2009, 17:56:54 »
Teşekkürler Callisto,

derya99

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2009, 22:07:15 »
sadece bunları yapabilmek için evime aylar önce bir katı meyve sıkacağı aldım arkadaşlar,neredeyse tüm sebzeleri böyle yiyorum evde yemek pişmiyor ,her şey çiğ vaziyette..süperrr..

Beyz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2009, 22:53:10 »
Afiyet olsun Derya'cığım  :)

Sevgiler,

Çevrimdışı kalemefendisi

• Üye
  • *
  • baki aşkla...
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2009, 22:54:18 »
selam şu anda bu mesajı okuyan var mı bilemiyorum... bir sorum var.... ne kadar uğraşsam lotus duruşunu beceremiyorum,, yol gösterecek birisi varmı ?

derya99

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2009, 09:36:10 »
sevgiler kalem efendisi,hepimizin bildiği gibi yoga çalışması sabır ve emek gerektiriyor, zamanla lotus duruşununda kendiliğinden olduğunu göreceksin,acele edersen eğer diz eklemlerini incitebilirsin ,kalıcı durumlar olmaması için yavaş yavaş, her seferinde bir milim daha esneyip,derin nefeslerle  bekleyerek geliştirebilrsin..

zekiye

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2009, 12:12:05 »
sevgili derya hocaya katılıyorum ;n

her çalışmamızda ilerlediğimiz her milim beni o kadar mutlu ediyor ki...ve bunu farkına varmak muhteşem...
sabır sabır yaaa sabır ;x

Çevrimdışı kalemefendisi

• Üye
  • *
  • baki aşkla...
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2009, 22:29:55 »
sevgili derya ve zekiye teşekkür ederim ilginiz ve paylaşımlarınız için, ben daha önce de arz ettiğim gibi yoga'lı hayatıma kasım 2008'de başladım, şu anda nauli kriya yapabiliyorum, ama bu lotus duruşu fena halde demoralize ediyor beni, ama paylaşımlarınızdan sonra anlıyorum ki bu duruşu tek taraflı olarak da yapsam da devam etmemi söylüyorsunuz... her zaman olduğu gibi yine sabır müessesesine sığınacağız demek ki... çok teşekkür ederim.... baki huzurla kalın....