Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: ÇALIŞ...  (Okunma sayısı 2847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gizemli Şair

• Üye
  • *
ÇALIŞ...
« : 06 Mart 2008, 12:25:55 »

ÇALIŞ...

Tutunduğun duyguya,
Sözlerinin tutarlılığına,
Kendinle diyaloğuna
Dikkat et, anla...

Mutluluğun gerçek sırrına,
Özündeki saflığa,
Gözlerdeki inanca,
Bak da, kavra...

Şükretmenin huzuruna,
Asla arkana bakmamaya,
Kesin kararlılıkta kalmaya,
Çalış da, yerinde sayma.....

nazlita

• Ziyaretçi
Ynt: ÇALIŞ...
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2008, 12:37:25 »
Ne güzel bir şiir Gizemli Şair, sen mi yazdın? Uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu; nerelerdesin?

Yazdığın şiirden kişisel gelişim veya yogayla ilgilendiğini hissettim, doğru mudur tesbitim?

Yüreğine sağlık!

;n

irem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2008, 17:42:02 »
Her okudugumda siirde yeni bir anlam buluyorum.Eger ki,sen yazdiysan yuregine saglik gizemli sair.

Çevrimdışı Gizemli Şair

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2008, 16:41:28 »
Teşekkür ederim... Ben kendim yazmadığım hiçbir yazı veya şiiri buraya koymam. Koyuyorsam da, mutlaka altına yazarını belirtirim arkadaşlar..Çünkü, düşüncelere saygım vardır.. bunu belirteyim. Uzun zamandır ortalarda gözükmüyordum, doğru. Ama ŞİMDİ burdayım tekrar. Önemli olan bu. Ben her zaman ruhumun gelişimine önem verdim. Yaşadıklarımı yaşarken sorumluluğunu sonuna kadar taşıdım ve hep kendimi düzeltmeye çalıştım. Çünkü, diğer insanları değiştiremezdim. İlkokul'da yazmaya başladığımdan beri, şiir yazıyorum...Zamanla etkilendiğim olaylardan yazdığım şiirleri arkadaşlarımla paylaştıkça onlar da kendilerinden parça gördüklerini söyledikçe, çoğaldım. Zaten hepimiz BİR'in parçalarıyız... Bu yüzden her ne yazarsam yazayım, eğer yüreğimden geliyorsa.... Sizlerin anlayacağını biliyor ve ihtiyacınız olduğunda size de ulaşacağına inanıyorum. Yeter ki sevgi olduğunuzu bilin. Korkularınızın sizin hayatınızı esir almasına izin vermeyin.

Size güveniyorum..

Kalın sağlıcakla