% 100 DÜŞÜNCE GÜCÜ
Son okudugum kitaplardan birisi.
Kitapta düşüncenin gücü konu ediliyor. Bilinç altına farkında olmadan yerleştirdiğimiz yargıların, hayat akışımızı nasıl etkiledikleri çarpıcı örneklerle anlatılamaya çalışılıyor. Hayatımızın bizim istediğimiz doğrultuda akması için bilinç altımızı yeniden şekillendirmenin yolları sunuluyor
Kitabın yazarı Jack Ensign Addington aslında bir avukat. Kendi deyimiyle bilinç altını o muhteşem gücünün farkına varıp onu kullanmayı öğrendikten sonra avukatlığı bırakıp insanlara daha faydalı olacağını düşünerek insan gelişimi, ilişkileri ve gerçeği, insan-Tanrı ilişkisi konularında konferanslar veriyor. On altı yıllık avukatlık ve yirmi yıllık insan gerçeği konusunda verdiği konferanslardan edindiği deneyimin bir ürünü olarak Yüzde Yüz Düşünce Gücünü insanlığa sunuyor.
Hepimiz hayal kurarız. Kimisi zengin olmak hayalindedir, kimisi dünyaca tanınmak, bazıları sağlıklı ve mutlu bir yaşamın ve kendince bunlar için gerekli unsurlara sahip olmanın hayaliyle yaşar. Hayallerin sınırı yoktur...
Hayallerimiz vardır... Bir de hayatın gerçekleri ve bizim bir sınırımız... Böyle düşünür ve hayallerimizi hayal olarak kalmaya mahkum ederiz. Onları gerçekleştirmek için daha bir adım bile atmadan...
“ Size kaderinizin efendisi olma fırsatını sunuyorum “ diyecek kadar iddialı yazar. Kaderin efendisi olmak savaşı kolay bir savaş değil. Hayal kırıklıklarına, her şeye yeniden başlamaya, korkularınızı yenmeye, sebat etmeye hazır olmalısınız.
Yüregi genc tutmaya gelince bunun insana neler kattigini, pozitif bir elektrikle nasil sarmalandıgınızı yasayarak anlayabilirsiniz ancak.Benim kızım 24 yasinda ve bana sık sık anne sen 15 yasında mısın diye cok takilir.Hayatiniz hep eglenceli gecer.Keyifli bir yönünü bulursunuz her seyin.Ve bu size bircok seyin ustesinden gelmek icin taze bir guc verir .
Bence herkes bunu yapmalı.
Kalemine saglık Mert Hoca
Sevgiler